Любомир Ганев отрече информацията, че на 27 ноември ще бъде

...
Любомир Ганев отрече информацията, че на 27 ноември ще бъде
Коментари Харесай

Любо Ганев: Не са ме търсили за президент, нямам против да ме издигнат

Любомир Ганев отхвърли информацията, че на 27 ноември ще бъде повдигнат за президент на федерацията по волейбол.

" В последните дни бях в Австрия и в този момент се прибирам. Никой не се е свързвал с мен да ми каже, че ще бъда повдигнат. Не знам от кое място се е появила тази информация, само че в случай че е вярна, би следвало и аз да съм осведомен, нали? ", съобщи Ганев пред " Меридиан мач ".

" Още когато се раздухаха нещата, заявих ясно моята позиция. Казал съм какво мисля на клубовете и на инициативния комитет, в този момент е техен ред. Ако считат, че мога с нещо да оказа помощ на българския волейбол и желаят да ме повдигнат, нямам нищо срещу ", добави русенският великан.

Както е известно, предходната седмица членовете на инициативния комитет комитет оповестиха, че с подписка желаят да провокират изборно Общо заседание, с цел да настъпят промени и да се спре пропадането на волейбола. В комитета влизат девет тима от Суперлигата, втородивизионният Виктория Волей (Пловдив), както и женският Марица. От елита не са се включили Монтана, Арда (Кърджали) и първенецът Нефтохимик.

 

corner.dir.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР