Любо Пенев ще се кандидатира за президент на БФС. Конгресът

...
Любо Пенев ще се кандидатира за президент на БФС. Конгресът
Коментари Харесай

ПОЛИТИЧЕСКИ СИЛИ ГОТОВИ ДА МУ ПОМОГНАТ! Любо Пенев ще бута Боби Михайлов в БФС!

Любо Пенев ще се кандидатира за президент на БФС. Конгресът е през февруари, а към този момент се обрисуват още двама мераклии за поста. Боби Михайлов към този момент разгласи, че желае нов мандат. Наско Сираков също събира поддръжка от Левски и ЦСКА-София.

Любо сега е треньор на втория отбор на Валенсия. Това не му пречи да се опитва в тежката борба против статуквото. Знае се, че който командва БФС, той обира гласовете на стотиците дребни, част от които на процедура нефункциониращи клубове.

Любо обаче бил безапелационен, че не се тормози, оповестява "Офнюз ", който се базира на достоверни източници. Той даже споделил през съидейници, че е стимулиран да бие Боби Михайлов, който всички сочат за изключително непосредствен до Лудогорец. Знаем, Любо и Кирил Домусчиев си размениха обществено обвинявания след уволнението на треньора от националния отбор.

Пенев бил безапелационен, че няма никакви терзания да нападна и лобито на Гриша Ганчев, което стои зад Сираков. Бившият голмайстор бил уверен, че същинските цесекари няма да се двоумят и секунда сред него и индивида на Гришата.

Интересното е, че и много левскари харесват Любо, тъй като в никакъв случай не се кланя на мощните на деня. Кандидатурата му обаче ще бъде издигната публично от няколко дребни клуба и някогашни футболни функционери. Политически сили също са подготвени да оказват помощ.

Напук на слуховете в София, измежду тимовете, издигащи идола на "армейците ", не е ЦСКА 1948. Чисто официално "червените " от трета дивизия още не са признати за постоянни членове и нямат думата.

Феновете на "армейски " отбор обаче от дълго време разясняват, че биха подкрепили с две ръце Пенев за президент. Те не обичат нито настоящето управление на БФС, за претендент на Гриша Ганчев е ненужно да се приказва.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР