Любо Нейков си организира тайна среща с Калин Сърменов. Двамата

...
Любо Нейков си организира тайна среща с Калин Сърменов. Двамата
Коментари Харесай

Любо Нейков на тайна среща с Милото

Любо Нейков си провежда загадка среща с Калин Сърменов. Двамата титани на българския спектакъл и кино бяха видяни в столично заведение, научи HotArena.

Звездите договаряли детайлности към постановката „ Скакалци ”, в която вземат участие звезди от „ Комиците ”, както и други взаимни планове. Те даже разискали вероятно взаимно турне сред Нейков и компания в Сатиричния спектакъл.

За да съгласува възможните дати за представленията, Нейков поискал да ги запише. Той записал информацията на салфетка, която грижливо прибрал по-късно.

Прави усещане, че артистът е пропушил още веднъж. Лекарите му бяха забранили цигарите и алкохола поради наднорменото тегло, само че явно той не е могъл да устои на изкушението.

Въпреки това демонстрира самоограничение и не използва високоградусови питиета, а единствено минерална вода. Милото също кара на безалкохолни питиета, само че Сърменов несъмнено беше по-ангажиран с диалога.

През цялото време той ръкомахаше и говореше на висок звук, а най-после двамата напуснаха дружно заведението, написа „ България през днешния ден ”.

След раздялата им Нейков остана на спирката за тролея, само че не с цел да чака градски превоз, а с цел да извика водач, който да го вземе и да го откара към идната задача от работния му ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР