Любо Нейков се превърна в най-желаната звезда в ефира си

...
Любо Нейков се превърна в най-желаната звезда в ефира си
Коментари Харесай

Любо Нейков удари всички в земята: Хонорарът му за за месец ...

Любо Нейков се трансформира в най-желаната звезда в ефира си откакто накара цели четири малките екрани се бият за него. Актьорът обаче излезе много съобразителен и вместо да избере единствено една от националните малките екрани е намерил метод да прибира по едно и също време възнаграждения от три от тези малките екрани. Засега не се изявява единствено при новия политик от Учиндол. В резултат на това единствено през месец май се чака звездата да прибере четвърт милион във тип на възнаграждения.

За разлика от други актьори и продуценти, които с стоманени контракти се задължават да работят с една-единствена телевизия, отказвайки задължения във всички останали, Любо Нейков си е издействал правото да работи с който пожелае. Той е съумял да настройки участията си по този начин, че да бъде по едно и също време в няколко конкурентни един на различен ефира. В момента той се изявява в Нова телевизия, където е артист и продуцент в сериала „ Откраднат живот”, и в Би Ти Ви, където работи в цели две излъчвания. Едното от тях е „ Комиците”. Там Нейков още веднъж е артист и продуцент. Другото е „ България търси талант”, където звездата зае мястото в журито на отлъчения поради политическите си упоритости Любен Дилов.

Проста сметка демонстрира, че единствено през май едрият актьор ще прибере пари от 5 разнообразни канала: два в „ Откраднат живот”, два в „ Комиците” и един в „ Талантите”. Размерът на хонорарите се пази в загадка, само че съгласно неофициална информация единствено актьорските му хонорари от години възлизат на 10 хиляди лв. на епизод. При присъединяване в три епизода от лекарската драма на Нова и един в „ Комиците” това значи 40 бона на седмица. Отделно му се поставя възнаграждение като продуцент и отчисления от постъпленията от реклами в предаванията му. Добавяйки и хонорара от „ Талантите”, е изцяло допустимо общото му заплащане този месец да стигне най-малко 250 000 лв., написа таблоидът " Уикенд ".

Актьорът обаче точи зъби и за пари от Българската национална телевизия. Само преди месеци той бе централна фигура и в нейната новогодишна стратегия дружно с починалата към този момент легенда на българското кино Татяна Лолова. Говори се, че отсега нататък в публичната медия се възнамерявали и други негови участия. Още по-рано пък, още веднъж в Нова, Нейков влезе в детективския панел на шоуто „ Маскираният певец”. Очаква се от лятото той и съдружникът му Евтим Милошев да подпишат контракт там и като продуценти на идния втори сезон на хитовата кримка „ Дяволското гърло”. От малкия екран неотдавна публично оповестиха, че се водят съществени договаряния по отношение на продължението на сериала. Всичко това трансформира Нейков в актьора с най-сериозно екранно наличие в трите национални малките екрани в страната.

Към него обаче неприкрит интерес демонстрира и някогашният му шеф Слави Трифонов, който преди години пръв му даде народен ефир в „ Шоуто на Слави” в Би Ти Ви. Още преди време той заяви, че е предложил на Нейков и Милошев да работят в 7/8 ТВ, само че получил безапелационен отвод. Въпреки това обаче преди няколко месеца те бяха на крачка от контракт с него за предаването си „ Комиците”. Причината – цяла година Би Ти Ви не прояви интерес към него.

Но на финалния стадий на договарянията по-голямата телевизия реши, че си желае програмата назад. Това най-малко към този момент спря взаимния план на Нейков и Трифонов. А след влизането на последния в политиката се приказва, че Любо съзнателно не бързал да възобновява договарянията. Той обаче се възползвал от всички останали благоприятни условия, които му попадали, водейки се от правилото, че работа не се отхвърля. А като разследване от тази мощна претовареност хонорарите също текат като пълноводна река в неговата банкова сметка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР