Любо Нейков се е заел с благородната задача да спаси

...
Любо Нейков се е заел с благородната задача да спаси
Коментари Харесай

Любо Нейков спасява от фалит Алекс Сърчаджиева, набута я в „Откраднат живот”

Любо Нейков се е заел с благородната задача да избави от банкрут колежката си Александра Сърчаджиева. Популярната актриса в последно време разчита само на алегорична държавна заплата от Сатиричния спектакъл, с която едвам свързва двата края. Едрият продуцент обаче й е съдействал за роля в новия сезон на сериала „ Откраднат живот ”, научи HotArena. Той й е предложил и присъединяване в нов тв план, по който към момента се работи. С хонорарите овдовялата звезда ще може да закърпи дупката в персоналния си бюджет.

Разговорите за обща работа сред Любо Нейков и Александра Сърчаджиева почнали още преди близо година, когато двамата репетираха в един и същи театър, който по този начин и не е видял бял свят досега, настояват осведомени. По това време Алекс към момента беше лице на Нова телевизия, само че сътрудника й се обадил с предложение на води предаване в Би Ти Ви. Екипът му разработвал концепция за шоу от вида на „ Минута е доста ”, въпросите в което да са фокусирани върху екологията. Самият Любо преди няколко месеца обществено разгласи проектите си за новото предаване. Според слуховете, мястото на водещ е било препоръчано на Александра Сърчаджиева по концепция на Руслан Мъйнов , който е нейно бивше гадже от годините преди съдбоносната й връзка с Иван Ласкин. Въпреки раздялата си двамата са запазили повече от положителни връзки. След като Сърчаджиева овдовя, за никого не беше загадка, че има незабавна потребност от спомагателна работа – тя бе останала без пукната стотинка поради лекуването и погребението на мъжа си. Мъйнов подхвърлил това на своя началник – Нейков, който пък незабавно видял в лицето на симпатичната актриса новата водеща на своето предаване.

Плановете обаче били спънати от пандемията. Както е известно, поради рецесията към коранавируса Би Ти Ви спря към този момент създадените излъчвания за пролетния си сезон през 2020-а, а новите планове непосредствено са били отхвърлени, настояват осведомени. По този метод еко шоуто по този начин и не видяло бял свят, а Алекс Сърчаджиева не съумяла да подпише контракт с Любо Нейков. Няколко месеца по-късно стана ясно, че я уволняват и от Нова тв , където водеше риалитито „ Игри на волята ”.

В последните месеци актрисата едвам се е справяла с парите, настояват нейни познати. След уволнението от Нова с неуместния мотив, че била цялостна и остаряла, тя е имала един-единствен ангажимент отвън театъра – дребна роля във филм, за която взела алегоричен хонорар. Но Любо Нейков не се отказал от концепцията да й помогне. Според слуховете, е съдействал да й дадат роля в сериала „ Откраднат живот ”. Режисьорката на плана Яна Титова пусна фотоси от снимачната площадка на новия сезон 11. От тях се вижда, че Алекс влиза в ролята на здравно лице в продукцията . Това значи, че присъединяване й няма да е епизодично. Образът ще бъде един от централните в новите епизоди, които се снимат към този момент близо месец, с цел да са подготвени за пролетния сезон. Благодарение на хонорарите от здравната драма тя най-сетне ще може да закърпи бюджета и умерено да покрива разноските по развъждането на щерка си София, която неотдавна стана на 10 години, писа Уикенд.

Все още не е пропуснат и планът за еко шоуто, чието лице трябваше да бъде Сърчаджиева. Само че се търси телевизия, подготвена да го купи. Пред „ Уикенд ” специалисти разясниха, че най-голямата мощ на актрисата е точно като водеща, а Любо Нейков е задоволително добър в работата си, с цел да знае това. Алекс за следващ път потвърди качествата си като лице на новогодишната стратегия на Българска национална телевизия в компанията на своя другар Руслан. Това стана най-гледаното шоу в празничната нощ, а самият Нейков взе участие в него като артист. Този триумф дефинитивно го убедил, че има още самун в Алекс и уволнението й е било огромна неточност от страна на продуцентите на „ Игри на волята ”. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР