Любо Нейков и Комиците заемат мястото на Николаос Цитиридис в

...
Любо Нейков и Комиците заемат мястото на Николаос Цитиридис в
Коментари Харесай

Любо Нейков сменя Цитиридис

Любо Нейков и „ Комиците ” заемат мястото на Николаос Цитиридис в Би Ти Ви от 14 юни . Последното предаване на гръка е планувано за 11 юни. След това шоуто му излиза във почивка и ще бъдат предавани единствено негови повторения на обяд. Не е ясно дали ще се завърне с нов сезон наесен.

Екипът на Цитиридис ще бъде разхлабен единствено 3 седмици откакто вечерното шоу бе кратко на половина. Това стана на 24 май. Телевизионното предаването бе орязано от час на 30 минути с обяснението, че би трябвало да бъде освободен прозорец за късните вести, които към този момент стартират в 23 часа вместо в 23,30, както до момента. В Би Ти Ви били уверени, че преди предварителните избори през юли хората се интересуват от вести повече от нормално, по тази причина решили да им дадат опция да ги гледат в по-ранен и надлежно по-удобен час. В същото време имаше заричане отрязаният половин час от шоуто да продължи да се снима, единствено че да популяризира през интернет. Още тогава тази смяна в програмата на малкия екран бе разчетена като последно предизвестие за уволняване на Цитиридис, писа Уикенд.

И ето, че 3 седмици по-късно опасенията се удостоверяват. Николаос Цитиридис и неговите сътрудници слизат от ефир, а на тяхно място ще вървят повторения на остарели излъчвания на „ Комиците ”. Шоуто на Любо Нейков бе спряно от Би Ти Ви преди време, само че от настоящия тв сезон бе върнато в ефир и резултатите му се оказват много положителни. Затова било предпочетено за запълване на вечерния часови пояс пред повторения на предаването на гръка.
Към момента формалната версия е, че вечерното шоу на Цитиридис излиза в лятна отпуска. Прави обаче усещане, че ваканцията идва прекомерно рано. Миналата година екипът бе разхлабен чак в средата на юли – цялостен месец по-рано от в този момент. Това бе предварителна почивка поради огромен брой болни от Ковид-19 измежду работещите в предаването. Предшественикът на Цитиридис – Слави Трифонов, пък ваканцуваше само през август. Същото бе планувано и за по-младия водещ, само че за малкия екран се оказва по-евтино да работи без него, в сравнение с да го финансира. Така че ранната отпуска тази година е прекомерно подозрителна и не е ясно дали няма да продължи и след края на лятото.

Отдавна се приказва, че „ Шоуто на Николаос Цитиридис ” прави прекомерно невисок рейтинг на фона на вложените в него пари. Затова предаванията стават все по-малко и все по-кратки. Гръкът има и зимна, и лятна дълга отпуска. Тази зима той си беше у дома през целия януари, в този момент пък се гласи за почивка през половината юни, задачите юли и август и част от септември. Това значи, че водещият е отвън ефир в една трета от годината. И не е несъмнено дали наесен ще се завърне на работа на същата позиция. Едва ли ще бъде дефинитивно освободен – Би Ти Ви е вложила прекалено много в лансирането му като звезда и мъчно ще се откаже от продукта, който е основала. Ако се лиши от Николаос, ще би трябвало за налива още пари в построяването на ново известно лице за ефира си. Ето за какво се счита, че в случай че решат да стопират дефинитивно вечерното шоу, най-вероятно ще намерят нова позицията на водещия му, с цел да употребяват неговата известност.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР