Любо Киров отбеляза 50-ия си юбилей с парти, което уж

...
Любо Киров отбеляза 50-ия си юбилей с парти, което уж
Коментари Харесай

Война в Гласът на България? Галена аут от юбилея на Любо К...


Любо Киров означи 50-ия си празник с празненство, което сякаш беше скрито в зала за събития в София.

 На купона бе целият ВИП антураж на България с едно удивително изключение - Галена. Двамата с празнуващия са един до друг в " Гласът на България ", само че фолкдивата не е измежду празнуващите. Катето Евро, Мария Игнатова, Диана Любенова, Мариана Попова, Алекс Раева, Орлин Горанов, Мария Илиева пиха и пяха на празника, като не не помниха да си вземат и книга, която Киров е написал особено за юбилея си.

Особено внимание провокира появяването на Димитър Рачков с Анита, съпроводени от Криско. Незапознати спретнаха интригата, че русокоската е отишла на концерт, вместо да чества имен ден с мъжа си, само че истината е, че и двамата бяха на купона на Любо и се забавляваха на макс, макар че и комикът имаше мотив да почерпи за Димитровден, написа " Хотнюз ".

В книгата " Всичко е имало смисъл " изпълнителят споделя откровено и увлекателно историята си, а специфичен щрих към нея прибавят негови близки и сътрудници, които се включват със мемоари и отношение, с цел да показват в цялост създателя и най-много индивида Любо Киров, допълват от екипа на актьора.

" Тази книга събира всичко, което съм през моя 50-годишен интервал, освен за себе си, само че и за хората ", споделя Любо.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР