Любо Киров има много силна връзка със сестра си Ана,

...
Любо Киров има много силна връзка със сестра си Ана,
Коментари Харесай

Любо Киров признал първо на сестра си за сексуалната си ориентация

Любо Киров има доста мощна връзка със сестра си Ана, с която през годините са съвсем неразделни. Двамата постоянно са си били взаимна опора и поддръжка както в щастливите, по този начин и в тъжните моменти.

Най-трудният е, когато ненадейно губят татко си. След загубата му Любо почувствал отговорността, че към този момент е мъжът в къщата и би трябвало да се грижи за майка си и сестра си.

Певецът настоял майка им да се реалокира при тях в София, тъй като не желал да я оставя сама в родния им Плевен. В столицата тя е по-близо до него и до сестра му Анна, както и до племенницата Яна, която му е уязвимост. Любо все глезел дъщерята на сестра си като свое дете и за всичко й угаждал.

Сестра му е и първия човек, на който Любо признал половата си ориентировка. Направил го още като възпитаник. Изпълнителят първоначално се срамувал от това, считал, че хората няма да го харесват и няма да успее да пробие на сцената.

След като се разкрил пред сестра си, тя го прегърнала и декларирала: „ Знам от дълго време! Това няма никакво значение – ти си един прелестен човек! ”. Едва години по-късно той разкрил сексуалността си и пред майка им, която също постоянно го е подкрепяла, написа HotArena.bg.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР