Любо Киров е единият обичан гост-изпълнител, който ще участва в

...
Любо Киров е единият обичан гост-изпълнител, който ще участва в
Коментари Харесай

Подгответе се за незабравим благотворителен концерт на Античния театър

Любо Киров е единият обичан гост-изпълнител, който ще взе участие в благотворителния концерт на Арт Войс център на 2 септември от 20 часа на Античния спектакъл в Пловдив. С инициативата се събират средства за ремонта на новата постройка на най-известната музикална школа в България. 

Любо Киров има един от най-красивите гласове в актуалната българска музика. Текстописец на над 200 шлагера, композитор, инструменталист, художник, продуцент, Любо е с награди за най-хубава група, солов реализатор и музика, само че с живите си концертни и клубни участия пред многохилядна аудитория, той печели най-ценната премия - признанието и любовта на публиката. Всичко това дава на Любо Киров статут на същински Артист, който с лекост, гений и харизма покорява всяка сцена и рисува новата Вселена, укрепвайки вярата ни в Любовта. "

Арт Войс център и другари, измежду които ще е и Марги Хранова ще пеят ЗАЕДНО на Античния спектакъл за благотворителната идея. Ще вземат участие и огромните другари на Арт Войс център, музикантите от Биг Бенд Пловдив, с диригент Николай Гешев. 

Чрез  благотворителната акция се набират средства за дотъкмяване на ремонта на постройката за подготовки на възпитаниците на известната пловдивска школа, която от няколко години основава изключителни млади музикални дарования. 

На концерта " Заедно " Лидия Ганева ще показа новата си ария с Вензи " Милиони аргументи " основана от Владимир Ампов-Графа и Илия Григоров. Във видеото, което е снимано в Пловдив, вземат участие доста от приятелите на младата певица от Арт Войс Център. " За мен тази ария е значима поради посланието, в което всички би трябвало да се вслушат. Има милиони аргументи да бъдем щастливи! "  

Талантливите ученици на пловдивския Арт Войс център се трансфораха в национални любимци с многочислените си триумфи у нас и по света. Сред тях са Лидия Ганева, която показа почтено страната ни в Детската Евровизия,  Елия, Никол, Валентина и Елеонора от 4 Magic, които станаха победителки в X Factor,  Даниела Пирянкова, участник в Шоуто на Слави,  Мирослава Тодорова - също една от любимките в X Factor. В момента над 70 деца се образоват в Арт Войс център. 

Преди месеци Община Пловдив даде на музикалната школа нов парцел – някогашния ресторант " Брадърс ". Постройката пустееше и бе в неприятно положение. Помощ на първо време оказаха служащи от " Жилфонд ", които почистиха  и изхвърлиха насъбрания отпадък. Премахнати бяха прогнилите стени и тавани от шперплат, изнесено бе и остарялото кухненско обзавеждане. ВиК отпуши тръбите на тоалетните. Работи се интензивно по ремонт на покрива. 

" Благодарна съм на общината, на Кмета инж. Иван Тотев, на заместник-кмета по просвета и туризъм инж. Александър Държиков, които ни оказаха огромна помощ ", споделя  музикалният възпитател Руми Иванова - началник и наставник на гениите.

Всяка събота децата и техните родители поставят непринуден труд в постройката, с концепцията час по-скоро тя да се трансформира в мечтаното място за подготовки и концерти. Сградата е с повърхност от 200 квадратни метра. Голямата част от нея ще бъде зала за концерти и танци. В останалото пространство ще се обособят четири кабинета, в които педагозите ще учат децата на солфеж, пиано и китара. 

" Концертът ще бъде венец на нашата акция и затова доста се вълнуваме, тъй като всички деца от Арт Войс център ще се включат в него. Основните участници ще бъдат нашите звезди от " 4 Magic “– обичаната група на младата аудитория. Много съм щастлива, че в нашата идея се включиха и музикантите от Биг Бенд Пловдив, които постоянно са зад тила на децата и младите реализатори “, описа Румяна Иванова.

Билети за концерта се продават в Туристическия информативен център на пл. Римски стадион и касата на МаскАрт в ДК " Борис Христов “.

В деня, билети ще се продават и на място, само че до 20 часа, когато е началото на концерта.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР