Любо Ганев изрази своята благодарност за оказаното му доверие от

...
Любо Ганев изрази своята благодарност за оказаното му доверие от
Коментари Харесай

Любо Ганев: Изготвихме програма, която да направи родния волейбол по-успешен

Любо Ганев изрази своята признателност за оказаното му доверие от страна на Инициативния комитет да избере тъкмо него за собствен претендент за президент на БФ Волейбол. Легендата на родния волейбол показа, че програмата, която е заложена за бъдещото развиване и смяна на българския волейбол е построена взаимно от него и Инициативния комитет.
 Издигнаха публично Любо Ганев за президент на волейбола (видео)

„ Когато от Инициативния комитет пристигнаха при мен споделиха своите хрумвания, аз незабавно им споделих какво аз съм имал като виждане и какво мога да направя. Срещнахме се още няколко пъти и говорихме. “

„ Ние сме всички от Инициативния Комитет, както и всички над петдесет клуба, които са ни подкрепили към този миг. Досега не съм тръгвал в никакъв случай да върша такива начинания, защото в никакъв случай не съм имал поддръжка от клуб. Но в този момент, откакто виждаш, че над петдесет клуба застават зад теб, просто няма по какъв начин да дадеш на заден “, показа Ганев.
 Вижте програмата на Любо Ганев и Инициативния комитет за промени в българския волейбол

" Аз първо желая да благодаря на инициативния комитет за доверието. Започнахме тези диалози преди по-малко от 2 седмици като ми споделиха, че желаят да се вършат промени. Като човек, който се занимава дълги години, споделих моите визии какво може да се промени, какво би трябвало да се промени. След като показах моите визии, дружно седнахме, тази моя стратегия да я допълним, да я създадем по този начин, че да дава отговор на актуалните условия по тази причина какво би трябвало, с цел да бъде българският волейбол по-успешен. Една пирамида се построява от основите, би трябвало да сме съсредоточени над децата ".

" Имаме общи хрумвания и стремежи за същинска смяна по какъв начин ще работи БФВ и по какъв начин би трябвало да се ръководи. Съвместно изработихме една стратегия. Всички клубове, подкрепили настояването за изключително заседание, бяха осведомени с програмата. Тази стратегия е обещанието към клубовете и обществото какво ще вършим в идващите 4 години ".
 Владо Николов: Утре внасяме предложение за привикване на Извънредно общо заседание (видео)

" Силен фокус върху развиването на детско-юношеския волейбол. Прозрачност във федерацията и всички решения, които са взимани в управлението. Болшинството от решенията на Управителния съвет са или ненужни, или се взимат със забавяне ".

" Искаме финансова непоклатимост с повече средства за клубовете и повече сътрудници. За да реализираме тези цели на нас ни е нужен един екип. Израснал съм във волейбола, имам вяра, че добре подбраният екип е по-мъдър от един човек ".

" Надявам се тези хора да ме поддържат като част от бъдещия Управителен съвет. Надявам се те да бъдат до мен и дружно да реализираме нашите цели ".

" Надявам се и господин Илия Динков като човек, който има максимален опит, да се съгласи да бъде първи вицепрезидент ".

" Искам да кажа, че всяко едно решение, което съм вземал, е било за положителното на волейбола. Това, че съм тук в този момент и че се занимавам с бизнес, е с помощта на това, че съм играл волейбол. Винаги моите решения са за положителното на волейбола. Може би грешката ми е, че като екипен състезател, съм се съгласявал с решения, с които не съм бил склонен ".

" Искам да схвана мнението и на останалите клубове, да схвана какво е тяхното мнение, какво може да подобрим, какво да отпадне, къде да им помогнем. Аз и сътрудниците имаме страхотни хрумвания, може да намерим парите, хората, които да работят, само че на нас ни би трябвало всеки един клуб да прави това, което желаеме. За мен е доста значима поддръжката на всеки един клуб, тъй като всички тези хрумвания ще станат единствено тогава, когато клубовете са уверени, че желаят да го създадат. Ще обиколя всички клубове, с цел да чуя тяхното мнение. Тази стратегия ще стигнем до всеки един клуб ".
 Давид Давидов: Обединяваме се в стратегия за развиването на българския волейбол (видео)

" Проверката на министерството е за парите от министерството. А федерацията получава пари и от други места. Със сигурност знам, че федерацията има някакви отговорности. Миналата година със Световното състезание много позакърпихме финансите. Тази инспекция мен не ме тормози, нямам взор върху тези неща. Затова имаме тези хрумвания, да докараме повече пари ".

" Клубовете пристигнаха при мен да ме предупредят, че ще ме махнат. Бях решил да се махна от волейбола с високо подвигнаха глава. Взех тази позиция. След това си споделих моите визии и оттова потеглиха нещата. От през днешния ден стартирам да приказвам с клубовете, към този момент имам доверието на една огромна част от тях. Трябва да направя идната крачка. Сигурен съм, че с всеки един клуб ще намерим общ език, значимото е пътищата да водят към една обща цел. "

" Договори за национални състезатели постоянно е имало. Малки са сумите, не могат да се сравнят със сумите, които получават в клубовете си. "

" За Матей и Радо, не съм се чувал с клуба на Радо и Матей, сигурно ще го направя. Последните постоянни избори, които федерацията е правила, бяха през 2012 година. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР