Люблин загуби битката, но спечели войната Културната столица не е

...
Люблин загуби битката, но спечели войната Културната столица не е
Коментари Харесай

Какво очакват пловдивчани от Европейска столица на културата

Люблин загуби борбата, само че завоюва войната Културната столица не е конкурс за най-вече изхарчени пари Хаосът преди Пловдив 2019 - пари има, обекти - не Държим на трупчета милиони от страната за Пловдив 2019

Таня Парпулева, офис помощник, 42 година:

Смятам, че по някакъв метод това събитие оказа помощ градът ни да придобие в действителност малко по-европейски тип, тъй като може би, в случай че не беше то, нямаше да се създадат толкоз поправки и усъвършенствания, които към момента не престават.

------------

Стоил Каралилов, рехабилитатор, 29 година:

Домакинството ни на Европейска столица на културата ще способства за развиването на туризма в Пловдив, както и за развиването на бизнеса в секторите ресторантьорство и хотелиерство. Друг е въпросът дали хората от тези сектори ще съумеят трайно да привлекат туристите.

------------

Ивелина Димитрова, PR и рекламен сътрудник, 31 година:

Според мен това събитие ще е доста по-грандиозно и откриването му ще бъде по-значимо и запаметяващо се от европейското събитие в София. Правят се късометражни филми, готвят се огромни шоу стратегии. Културно събитие като това няма метод да не се запомни.

--------------

Стефан Сакалийски, електромонтьор в EVN, 32 година

За мен това е мотив за горделивост, тъй като в Пловдив са се родили доста надарени хора от разнообразни области, останали в историята ни. Събитието Европейска столица на културата ще бъде метод повече хора да схванат за тях и за достиженията на град Пловдив като цяло.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР