Любителка на кучета се озова в трудна ситуация, след като

...
Любителка на кучета се озова в трудна ситуация, след като
Коментари Харесай

Спасителката XL Bully остана с осем изненадващи кученца, след като спасеното кученце роди от нищото

Любителка на кучета се озова в сложна обстановка, откакто XL Bully, избавена от нея предходната година, роди изненадващо свърталище от осем дребни.

43-годишната жена, която реши да не споделя името си, взе Brandy, XL Bully куче под грижите си през ноември 2023 година След това, преди седем седмици, дребната Brandy изненада всички, като имаше 10 кученца едновременно. За страдание единствено осем от тях оцеляха след раждането.

Сега този предан притежател на домакински любим е изправен пред голямо предизвикателство. Тя споделя, че не е възнамерявала всички спомагателни разноски, които идват с доста нови кученца, като сметки за храна и ветеринарен доктор. Собственичката признава, че е „ на ръба на акъла си “, защото новите закони значат, че тя даже не може да продава или раздава нито едно от тях.

Тя сподели: „ Ние в действителност сме на ръба на акъла си, тъй като ние не можем да ги задържим още дълго по този начин дружно, защото те ще развият нрав на глутница и ще станат прекомерно огромна шепа за нас. " И тя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР