Любителите на волейбола ще имат уникалния шанс да гледат пряко

...
Любителите на волейбола ще имат уникалния шанс да гледат пряко
Коментари Харесай

Гледаме пряко от Испания по b1b.box мача от Чалъндж къп между Лас Палмас и Дея Спорт

Любителите на волейбола ще имат неповторимия късмет да гледат директно двата мача на волейболния " Дея Спорт " при историческото му първо присъединяване в евротурнрите.

Бургаският тим гостува в Лас Палмас на многократния първенец на страната " Гуаугас ". Първият дуел сред двата отбора е на 12 октомври, сряда, от 20:00 часа, и ще се излъчва по b1b.box.

Старши треньорът на " Дея Спорт " Венцислав Симеонов е възнамерявал две тренировки на испанска земя, едната във вторник вечерта, а другата в сряда сутринта. Водач на бургаската делегация е доктор Александър Маджуров, който е притежател и президент на клуба.

Мачът-реванш сред " Дея Спорт " и " Гуаугас " е на 20 октомври, от 19:00 часа, в зала " Младост ". Той също ще се излъчва директно по b1b.box.

Селекцията на бургаския отбор за сегашния сезон е солидна, отпред с някогашни и сегашни национали като Георги Братоев, Валентин Братоев, Николай Учиков, Стефан Чавдаров, Тодор Вълчев, Мартин Иванов, Самуи Вълчинов, както и екснационалът на Италия Стефано Патриарка.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР