Любителите на модата не могат да се наситят на стила

...
Любителите на модата не могат да се наситят на стила
Коментари Харесай

Ботушите на Кейт Мидълтън, за които купувачите казват, че „са като ходене във въздуха“, намалени с £85

Любителите на модата не могат да се наситят на стила на Кейт Мидълтън, тъй че когато части от нейния дрешник се продават, това е не е чудно, че купувачите бързо ги сграбчват. Любимите маратонки на принцесата на Уелс неотдавна бяха понижени тук и в този момент можете да спестите още повече пари от кралски положителни аксесоари, защото чифт ботуши сега са понижени с £86.

Идеални за носене до момента в който за дълги разходки, защото са „ доста леки и комфортни “, въпросните обувки са Berghaus Supalite II GTX Walking Boots. Обикновено се продават на дребно за £185, можете да ги получите за £99 в Ultimate Outdoors, към този момент на склад в размери от четири до осем.

Тя носеше кожените ботуши във видеоклип, пуснат за отбелязване на 10-ата годишнина от сватбата й с принц Уилям, където се разхождаше из провинцията. Снабдени с мемори пяна и дишаща, водоустойчива подплата, те ще ви оказват помощ да запазите краката си сухи, без да се чувствате потни, а захващащата подметка е идеална за неравномерен терен.

Потр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР