Любителите на гроздето са големи експериментатори в любовта.Плодовете са сочни

...
Любителите на гроздето са големи експериментатори в любовта.Плодовете са сочни
Коментари Харесай

Любимият плод издава характера

Любителите на гроздето са огромни експериментатори в любовта.

Плодовете са сочни и ароматни, и можем да похапваме от тях в обилие. Те са източник на здраве и дългоденствие. Освен че носят приятност за сетивата, те разкриват и част от личността на човек. Вижте повече в идващите редове.

Ябълка
Ако вашият обичан плод е ябълката, то вие сте екстравагантна, импулсивна и пряма персона. Бързо взимате решения в обстановки на рецесия, доста добър водач сте, само че от време на време сте прекомерно избухливи. Лесно печелите вниманието на противоположния пол и желаете вие да сте водеща фигура в любовта.

Банан
Ако обичате да хапвате по-често банани, вие сте персона с положително сърце, любяща, нежна, само че и малко по-уязвима, в сравнение с е належащо. На моменти сте прекомерно плахи и ви липсва самочувствие. Въпреки тези дефекти, в любовта знаете по какъв начин да създадете красива и хармонична връзка.

Грозде
Гроздето е бил обичан плод на боговете. Ако и вие го предпочитате, значи сте топли, учтиви, въодушевени и с жадност за живот персони. Лесно поддържате връзка с хората, имате възприятие за хармония и обичате да се наслаждавате на природата и хубостта във всичките й форми. Понякога сте сприхави, а в любовта огромни експериментатори.

Диня
Гледате на живота с огромна доза оптимизъм. Не обичате да спорите и рядко се оплаквате. Искате да се изявявате като положителни съветници на другите хора, само че рядко постигате триумфи, тъй като не сте изключително амбициозни. Въпреки това имате огромно възприятие за комизъм, а в любовта сте моногамни.

Череши
Ако от всички плодове най-любими са ви черешите, вие сте персона, която има огромно въображение и можете да постигате триумфи в креативен действия. Винаги сте лоялни към хората към себе си, а в любовта държите доста на положителната връзка и честността.

Кокосов орех
Кокосовият орех е обичан на хората, които са деликатни, общителни, остроумни, само че и хитри и упорити. В любовта мъчно намират половинка, тъй като имат високи критерии за сътрудник. Предпочитат обичания човек да бъде добре образована и осъществена персона.

Манго
Екзотичният плод манго е избор на хората, които елементарно се въздействат. В случай, че това е вашият избор, то вие постоянно обичате да се изявявате като водачи и по-малко като почитатели. Имате мощна воля и дарба да разсъждавате по комплицирани въпроси. Обичате провокациите в живота, а в любовта сте по-скоро авантюристи.

Портокал или грейпфрут
Имате мощна воля и сте доста търпеливи персони. Полагате огромни старания в работата, само че сте прекомерно срамежливи. Обичате да анализирате всичко, което ви се случва. В любовта сте отдадени на обичания човек и се стремите да избягвате споровете.

Праскова
Ако обичате сочните и ароматни праскови, значи, че сте откровени, другарски настроени, самостоятелни и амбициозни персони. Лесно простите засегнатост, а в любовта се нуждаете от повече романтика и обвързаност.

Ананас
Вие сте смели и самоуверени персони. Находчиви сте и внимателни. Обичате да радвате хората към себе си, а най-вече мечтаете да обиколите света. По отношение на любовта, постоянно печелите вниманието и благосклонностите на противоположния пол с вашата откровеност и умения за флирт.

Кайсии
Вие сте великодушен човек. Хората постоянно ви мислят за стеснителни и слаби персони, само че това не е по този начин. Ако някой се опита да ви навреди, вие ще бъдете безпощадни. Имате артистични заложби, а в любовта обичаният човек постоянно ви става и другар.

Малини
Ако харесвате нежните, само че уханни малини, то вие постоянно проявявате вашата егоистична страна на характера. В работата си сте виновни и амбициозни, а в любовта сте извънредно полови.

Ягоди
Ако от всички плодове обичани са ви ягодите, вие сте усмихната персона с безукорен жанр на обличане. Обичате лукса, хубостта и се стремите да си ги осигурите. Рядко проявявате злоба, само че в любовта сте много ревностни.

Киви
В живота постоянно срещате компликации и това ви е направило мощни персони. Искате да имате повече благополучие в живота си, само че по-често сте настроени отрицателно. В любовта нерядко сте сами, тъй като мъчно се доверявате на колегата.

Круши
Вие сте ексцентрична персона и мъчно допускате хората до себе си. Изключително любопитни сте, постигате огромни триумфи, само че това е причина да нямате изключително време за любовен живот. Въпреки това, знайте че и на един по-късен стадий, ще съумеете да намерите точния сътрудник за вас.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР