Любителите на десертите ще могат да се насладят на торти,

...
Любителите на десертите ще могат да се насладят на торти,
Коментари Харесай

Започва Фестивалът на сладките и тестени изкушения – София Десерт Фест

Любителите на десертите ще могат да се насладят на торти, сладкиши, кексчета, шоколад и шоколадови произведения, протеинови и овесени десерти, мед, виновност, коняци, ликьори, кафе, бутиков мед, здравословни протеинови барчета и други, които изложителите са подготвили за събитието, както и на доста изненади, вкусни и привлекателни оферти, специфични понижения и дегустации.

Фирма от Видин ще зарадва посетителите с мини тортички, с форма на диамантени сърца с шоколадова обвивка, които са красиви както извън, по този начин и вкусни от вътрешната страна.

Тематични ръчно приготвени артикули за Свети Валентин като бонбони сърца с разнородни ганаши, бонбони бъчвички с бейлис, вино или уиски, шоколадови кутии сърца ще предложи различен участник.

Ученици от Софийска гимназия по хлебни и сладкарски технологии ще декорират меденки с форма на сърце, като създават тематични украси от моделираща маса във връзка идният празник „ Свети Валентин ". Гостите на събитието ще могат сами да създават украси на меденки по своя концепция, под вещото управление и упътвания на...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР