Любимото занимание на Велко – гледането на телевизия, не успява

...
Любимото занимание на Велко – гледането на телевизия, не успява
Коментари Харесай

Стоян от „Апартамент 404“ „избира“ крилце или кълка в името на любовта

Любимото занятие на Велко – гледането на телевизия, не съумява да ангажира вниманието на Стоян, който е кахърен поради неналичието на работа и пари. Той няма опция да угажда на всички прищевки на своята другарка Ванеса и по тази причина се усеща трагичен и обезверен.

За да помогне на своя съквартирант, Велко предлага помощта на изобретателния Живко, който намира работа на Стоян като „ актьор “….в костюм на пиле. Какви са реакциите на Стоян за новата работа? Гледайте първо във Vbox7.com

Задълженията на Стоян в новата му работа като „ актьор “ включват разпределяне на флаери на улицата и промотиране на заведение за бързо хранене. Ситуацията, в която изпада, става още по-комична, когато Ванеса е на път към работното му място, с цел да му занесе подобаващ обяд, а той никога не желае да разкрива каква е новата му работа.

През това време в студентската квартира любовните безредици не стопират – най-новата съквартирантка Бети продължава с търсенето на идеалния мъж. Тя впечатлява Живко и Велко с провокационен тоалет, както и с новината, че отива на среща. Това още веднъж изправя на нокти Живко и Велко, които се съревновават за нейното сърце. Кой ли е тайнственият мъж, с който Бети има среща?

Ще успее ли Стоян да отбрани достолепието си пред Ванеса и дали Бети ще избере най-подходящия претендент за сърцето си, разберете в новия епизод на „ Апартамент 404 “.

Следете сериала във Vbox7.com всеки вторник и петък от 16:00 часа. Още вести за „ Апартамент 404 “ може да откриете във Фейсбук страницата на поредицата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР