Любимото забавно шоу за имитации Като две капки вода All

...
Любимото забавно шоу за имитации Като две капки вода All
Коментари Харесай

Завръщането на титаните: ето кои звезди влизат в новия сезон на "Като две капки вода"

Любимото занимателно шоу за фалшификати " Като две капки вода " All Stars се завръща с девети сезон на 22 февруари, в който ще забележим едни от най-любимите си звезди още веднъж. Те са доста положителни актьори, които са се справяли повече от отлично през миналите сезони с изключителните си превъплъщения.

Поли Генова, която бе участник и в " Маскирания артист ", е една от звездите, които се завръщат на огромната сцена на шоуто.

" Аз съм извънредно признателна на подготовката, която ми даде самото шоу, която протичаше в миг, когато аз се подготвях за " Евровизия " през 2016 година Подготовката през целия сезон те поддържа в една невероятна форма. Това ми даде доста убеденост и доста успокоение, когато отидох в Стокхолм, с цел да показва България. Истината е, че нямам самообладание още веднъж да вляза в този темп ", споделя Поли Генова в " Здравей, България ". Тя е безапелационна, че по-пълни хора се играят мъчно, тъй като костюмите са надлежно по-обемни и даже от време на време тежки. Тя обаче е сигурна, че ще се забавлява доста.

Виж още:

В борбата се включват още огромни и обичани имена. Азис, кралят на родната фолк музика, както е още прочут, бе запомнен с невероятните си осъществявания на Лили Иванова, Бионсе, Георги Станчев и даже Слави Трифонов.

" Ще се забележим в " Капките ". Там е място, на което ще се развличам, а не състезавам. Искам да се дръзвам, рева и усещам страсти. Нали това е задачата на всяко място, на което има музика, танци и светлини?! Пожелавам ви да чувствате! Ама този бил по-добър, но оня го направил по-зле. Такива неща не желая да слушам! Искам да виждам по какъв начин се смеете и пеете дружно с нас! ", написа в Инстаграм Азис, а ние не се съмняваме, че ще се показа още веднъж на високо равнище.

Виж още:

Усмихната и пееща като звяр изпълнителка прави своето завръщане в " Капките ". Софи Маринова е фаворитка на публиката, а всички си спомняме нейното паметно осъществяване на безконечната ария на Селин Дион " My heart goes on " от " Титаник " точно в шоуто за преобразявания. Нямаме самообладание да я забележим още веднъж на сцената на шоуто.

Любимецът на младите девойки и горделив представител на рода Стораро, също прави завръщане на сцената. Фики Стораро ще бъде сериозна конкуренция, тъй като към този момент един път завоюва шоуто, с помощта на невероятната си харизма, само че и професионализъм. Той съумя да изпъкне със съществени артистични умения с всеки облик, който представяше на сцената на " Като две капки вода ". 

Фики е споделял, че до последно не е бил убеден, че може да завоюва в предаването. " Нямах чувството, че успеха е моя. От първия облик доста се стараех да възпроизвеждам добре всеки идващ, който ми се падне. Много се веселя, че публиката оцени моя труд. Всички участници бяха невероятни ".

Виж още:

Звездна компания на Фики ще прави също неповторимата Михаела Маринова, която стана моментална фаворитка на младите, с появяването си в " X Factor ", само че с изключение на тя, ще се появи на сцената и Рафи Бохосян, който завоюва първия сезон на " Като две капки вода ", само че и на " X Factor ".

ТВ легендата Къци Вапцаров, който съумя да заблуди всички ни с присъединяване си в " Маскирания артист ", също прави своето грандиозно завръщане в ефира и сме сигурни, че ще се показа необикновено.

На сцената ще се завърне една артистична и можеща всичко - да пее, да играе, да готви и какво ли още не - актрисата Милица Гладнишка. Тя ще ни радва освен с гений, само че и с превъзходното си възприятие за комизъм.

Изображение: https://www.facebook.com/militsa.gladnishka/, https://www.instagram.com/fikistoraro/, https://www.instagram.com/azis_online_new/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР