Любимото шоу за имитации Като две капки вода“ ще отпразнува

...
Любимото шоу за имитации Като две капки вода“ ще отпразнува
Коментари Харесай

„Като две капки вода“ се завръща в ефира на NOVA с юбилеен сезон

Любимото шоу за фалшификати „ Като две капки вода “ ще отпразнува юбилеен сезон в ефира на NOVA с изненадващи превъплъщения и доста изненади. Водещи на 10-ото издание на неповторимия формат ще бъдат Герасим Георгиев – Геро и Димитър Рачков , който се завръща в предаването особено поради годишнината.

„ Не са доста предаванията, които имат толкоз дълъг живот. Щастлив съм, че „ Като две капки вода “ е това, което беше, и продължава да притегля толкоз доста фенове. Това е форматно предаване и не можем да го променяме, само че постоянно можем да изненадаме публиката. Много мислехме какво да създадем и взехме решение Рачков да се върне в шоуто. Той е емблема на „ Като две капки вода “ и ще води юбилейното издание с Геро. „ Забраненото шоу на Рачков “ ще оставим за септември, защото просто е невероятно Рачков да води две излъчвания “, показа продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян в тази заран.

В ефира на NOVA той разкри и първите двама участници, които ще влязат в десетия сезон на „ Като две капки вода “. В конкуренцията за най-доби фалшификати ще се включат актьорите Руслан Мъйнов и Моню Монев . Руслан Мъйнов е обичан български артист и артист, прочут на феновете от театралната и музикална сцена, както и от телевизионния екран. Моню Монев, прочут на феновете на NOVA като доцент Мазов от хитовия медицински сериал „ Откраднат живот “, също ще изпита певческите и актьорските си умения на сцената на най-гледаното шоу.

„ Само тези двама участници ще ви издам към този момент, напълно скоро ще станат ясни и останалите. Този сезон взехме решение да заложим на мощното актьорско наличие, както беше в първите сезони. Очакваме от актьорите невероятни превъплъщения и доста положителни фалшификати “ – разяснява още Магърдич Халваджиян.

Артистичните осъществявания на всички участници ще бъдат оценени от обичаното трио на феновете – Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Димитър Ковачев – Фънки. В юбилейния сезон във всяко предаване към тях ще се причислява и четвърта гост-звезда.

„ Като две капки вода “ започва на 13 март 2013 година по NOVA. През деветте сезона на предаването са взели участие едни от най-обичани български звезди. Победители в сезоните до момента са Рафи Бохосян (1-и и 9-и сезон), Невена Бозукова – Неве (2-ри сезон), Ненчо Балабанов (3-и сезон), Калин Врачански (4-и сезон), Михаела Маринова (5-и сезон), Славин Славчев (6-и сезон), Стефан Илчев (7-и сезон), Фики Стораро (8-и сезон). И тази година спечелилият от всеки лайв ще има опцията да подари сумата от 1000 лева за благотворителна идея по собствен избор.

Кои са останалите участници в десети сезон на „ Като две капки вода “? – не пропускайте да разберете скоро по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР