Любимото място на Мария Шарапова може и да е домът

...
Любимото място на Мария Шарапова може и да е домът
Коментари Харесай

Шарапова празнува с гаджето в Испания

Любимото място на Мария Шарапова може и да е домът в Лос Анджелис, само че носителката на пет трофеи от Големия шлем се наслаждения на незабравими моменти в Испания по случай 40-ия рожден ден на приятеля Александър Гилкс.

Гилкс е създател на една от най-популярните аукционни къщи във Англия. Запознава се с Мария по време на галерия в Ню Йорк. Предприемачът е непосредствен другар с принцовете на Англия Уилям и Хари, с които се засича по време на следването им в колежа Итън. Вижте тази обява в Instagram.
When the dress code reads Flamenco

Публикация, споделена от Maria Sharapova (@mariasharapova) на Юли 22, 2019 в 3:53 PDT
Вижте тази обява в Instagram.
A weekend for the record books Happy Birthday

Публикация, споделена от Maria Sharapova (@mariasharapova) на Юли 21, 2019 в 2:57 PDT

Двамата с Шарапова и най-близките си хора прекараха няколко дни в Андалусия – най-голямата самостоятелна област по население и втора по територия след Кастилия и Леон. Областта е ситуирана в южна Испания. На запад граничи с Португалия, на север с самостоятелните области Естремадура и Кастилия-Ла Манча, на изток с Мурсия и на юг със Средиземно море и Атлантическия океан.

Шарапова прикова погледите с алена рокля Zimmermann, струваща малко над 1,000 паунда. Рускинята показа, че не е желала уикендът да свърши.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР