Любимото хоби на актьора Юлиян Вергов е да кара мотор,

...
Любимото хоби на актьора Юлиян Вергов е да кара мотор,
Коментари Харесай

Щерката на Юлиян Вергов лети из улиците със скейтборд

Любимото занимание на артиста Юлиян Вергов е да кара мотор, а това на дъщеря му е да кара скейтборд, разбра HotArena.

Искам да не ме знаят единствено като дъщерята на Юлиян Вергов, а като обособена персона “, твърди Албена. И не крие, че от дребна си пада по рисковите спортове. Но също и по спектакъл и българско кино, писа „ Шоу “.

Баща ми ме водеше на паметника на Съветската войска, където гледах по какъв начин по-големите карат. Реших, че е нещо по-различно и го пробвах. Така, последователно с годините натрупах опит и до ден сегашен си го упражнявам. На процедура се движа със скейта. Ходя с него и на учебно заведение “, прибавя още тя.

Юлиян се качва на скейта, с цел да се опита да узнае с какво толкоз е привлечена Албена от него. Експериментът му се оказва злощастен. „ Баща ми един път направи опит като беше с мен. Явно му хареса, само че при третия опит падна и си удари главата в рампата. Не помня да е правил по-късно още опити “, издава го Албена.

А тя самата си е чупила лявата ръка – пет пъти, а дясната – два-три. Чупила си е и десния крайник – два пъти, като при втория е била оперирана и са й поставили даже пирони.

Албена и Юлиян обичат да карат и ски.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР