Любимката на публиката Йорданка Христова се е уединила и спазва

...
Любимката на публиката Йорданка Христова се е уединила и спазва
Коментари Харесай

Йорданка Христова: Евала на щаба и генерала

Любимката на публиката Йорданка Христова се е уединила и съблюдава всички изключителни ограничения, които се предлагат от Националния действен щаб за битка с ковид. И на 76 години грандамата на естрадата наподобява в съвършена форма и е изпълнена с сила, написа вестник " Ретро ". Движението в този момент ѝ липсва, само че е безапелационна, че сега всички би трябвало да сме дисциплинирани и да мислим освен за себе си, само че и за близките.

- Г-жо Христова, по какъв начин ще коментирате изключителните ограничения в страната поради рисковата обстановка с ковид и какви са вашите усещания – хората съблюдават ли прецизно разпоредбите?
- Всеки дава отговор за себе си и за това по какъв начин ще постъпи. Но дисциплината няма да ни е непотребна. Апелирам за дисциплинираност и отговорност, тъй като всеки може да стане преносител на вируса. Стига с нашата безнаказаност и неглижиране на значими неща. Всички бягаме от груповото, от това някой да ни каже какво да вършим. Аз също, а и специалността ми е такава. Никога не съм била покорна, в никакъв случай не съм била партиен член, с цел да ми каже някой какво да мисля и какво да върша. Пяла съм, правила съм в живота си това, което желая, както реша.

Но в тази ситуация не можем да бъдем егоисти и лимитирани. Това е нещо, което визира доста хора, и би трябвало да постъпваме доста отговорно. Да се съобразяваме с всички ограничения, които се вземат. И стига сме дърдорили, вместо да се усмихнем, да си четем книги у дома и да поддържаме един добър дух.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР