Любимката на CELEB Big Brother Шарън Озбърн разкри сърцераздирателната истинска

...
Любимката на CELEB Big Brother Шарън Озбърн разкри сърцераздирателната истинска
Коментари Харесай

Шарън Озбърн разкрива сърцераздирателната причина, поради която се е записала да се събере отново с Луис Уолш в Celebrity Big Brother

Любимката на CELEB Big Brother Шарън Озбърн разкри сърцераздирателната същинска причина, заради която се е записала да се събере още веднъж с приятеля си Луис Уолш.

В извънредно изявление за The Sun, преди да влезе в къщата, огнената червенокоса разкри същинската си мотивация да се върне на екран със остарелия си сътрудник от X Factor.

Оказва се, че всичко е за брачна половинка Ози Бенефисът на Озбърн, който обича да гледа остарели клипове на тях дружно в дните им на шоуто за гении.

Шарън изясни:  „ От X Factor към момента има клипове на мен и Луис, които се появяват в разнообразни уеб сайтове, виждам ги и аз помислете си: „ Боже мой, те са на години и към момента се играят “.

„ И брачният партньор ми постоянно ги гледа и постоянно споделя: „ О, Боже, ти и Луис, каква двойка “. И по този начин го кара да се смее. И тогава си мисля, „ о, добре… “, тъй като Ози е много мъчно да се разсмее и той просто обича да ги гледа. “

Ози беше диагностициран с заболяването на Паркинсон през 2019 година и излезе обществено с диагнозата си на идващ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР