Любимият плод издава какви са предпочитанията ни в леглото. Ако

...
Любимият плод издава какви са предпочитанията ни в леглото. Ако
Коментари Харесай

Какви сте в секса според любимият ви плод?

Любимият плод издава какви са желанията ни в леглото. Ако желаете да разберете с какво може да ви изненада новият ви сътрудник, попитайте го какви плодове обича да яде и ще разберете доста за уменията му в спалнята.

Какви сте в секса, в случай че обичате ананас

Ананасите са желани плодове от хора, които са безспорни егоисти в леглото. Те желаят всичко единствено за себе си и не са склонни да създадат каквото и да е, с цел да зарадват колегата си. Такива хора постоянно остават мистерия за колегата си, който по този начин и не съумява да разсъни тяхното предпочитание за полагане на старания, които да доставят наслаждение на другия.

Какви сте в секса, в случай че обичате грозде

Гроздето е желано от хора, които са склонни към опити. Те няма да ви откажат, в случай че им предложите по-разкрепостени пози или даже в случай че заговорите за увеличение на броя на сътрудниците в спалнята.

Какви сте в секса, в случай че обичате банани

Бананите са обичани на хора, които са романтици и ще трансфорат часовете в спалнята в незабравимо преживяване. Те са фенове на дългата любовна игра и могат с часове да отсрочват момента на цялостното физическо обединение, с цел да създадат желанието на колегата още по-голямо. Любителите на банани ще ви предложат незабравими мигове в спалнята, за които ще се сещате постоянно.

Какви сте в секса, в случай че обичате праскови

Прасковите са обичани на майсторите в региона на половото наслаждение. Това са хора, които могат да доставят приятност, която дълго време не се не помни. Те се просвещават доста в това отношение, с цел да покажат класа, защото за тях е доста значимо да знаят, че са се посочили като същински майстори в леглото.

Какви сте в секса, в случай че обичате смокини

Смокините са обичани на хора, които са захласнати от тематиката за секса. Те могат да приказват с часове за това какво са правили или ще създадат в леглото и избират да прекарват уикендите си, затворени в спалнята с колегата.

Какви сте в секса, в случай че обичате ябълки

Ябълките са желан плод от хора, които няма да ви изненадат с особени старания от тяхна страна в спалнята. Понякога това се дължи на отвращение, а от време на време – на липса на задоволително умения. От вас зависи какво може да ви покаже новия ви сътрудник.

Какви сте в секса, в случай че обичате любеница

Динята е за хора, за които сексът е едно от най-големите удоволствия в живота. Те са чувствени, сантиментални са, когато се постанова да бъдат такива, и обичат както нежните докосвания, по този начин и малко по-грубия секс.

Какви сте в секса, в случай че обичате череши

Черешите са обичани на тези, които избират флирта пред секса. Те могат да ви оставят със заблудата, че ще можете да се радвате на невероятните им умения в спалнята, само че по-късно ще се окаже, че упованията ви се разминават с действителността.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР