Любимият онлайн сериал на всеки студент, „Апартамент 404“, се завръща

...
Любимият онлайн сериал на всеки студент, „Апартамент 404“, се завръща
Коментари Харесай

Любовни драми и смях в новия сезон на „Апартамент 404“

Любимият онлайн сериал на всеки студент, „ Апартамент 404 “, се завръща по-любовен и по-забавен от всеки път. Велко и компания още веднъж ще се впуснат в куп нови завършения от 3 октомври във Vbox7.com, а в квартирата ще се появи нова съквартирантка.

За почитателите към този момент не е загадка, че новата обитателка в студентската квартира, ще бъде певицата Ева Георгиева – EVA. Тя натрупа известност с присъединяване си в пародийната поредност #KIFLA и от влоговете #EVA, а в този момент ще я забележим и като съквартирантка в паметната уеб комедия „ Апартамент 404 “.

Компания ще ѝ вършат Бат‘Велко (Боби Касиков), Ванеса Георгиева (Ванеса), Стоил Стоянов (Стоян), Дойчин Трендафилов (Живко) и най-младият рапър у нас – Зейд (Методи).

Как Ева ще попадне в квартирата и дали ще успее да се впише в дома на съквартирантите? Трейлърът на сериала загатва за още повече занимателни обрати, любовни триъгълници и един домакински любим, който ще приключи цялостния безпорядък в „ Апартамент 404 “.

Сериалът към този момент съумя да натрупа над 4 милиона гледания със своите два сезона, а почитателите му не стопират да се усилват. Те ще могат да наблюдават обичаната си поредност всеки вторник и петък във Vbox7.com.

Гледайте „ Апартамент 404 “ от 3 октомври във Vbox7.com. Още вести за сериала може да откриете във Фейсбук страницата на поредицата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР