Любимият на Мария е фен на същия спорт като повечето

...
Любимият на Мария е фен на същия спорт като повечето
Коментари Харесай

Прати Игнатова в трета глуха: Никой не очакваше тази постъпк...

Любимият на Мария е почитател на същия спорт като множеството мъже

Мария Игнатова и интелектуалецът Ивайло Цветков-Нойзи не се засичат доста вкъщи през седмицата и по тази причина русокоската разчитала на уикендите да прекарват време дружно. Нищо сходно обаче - за писателя те били непокътнати единствено за футбол.

Нойзи е огромен обожател на британската Висша лига и в събота и неделя не изтървал мач. Това принуждавало Игнатова да гледа с него, в случай че желае да са дружно, само че тя не си падала по футбола и постоянно отивала в другата стая или излизала на открито.

Кошмарът на Мария ще стане цялостен в неделя, когато започва Световното по футбол в Катар. По традиция Нойзи просто не изпускал мач от международно състезание, а на всичкото от горната страна постоянно го канят и като посетител – анализатор в студиата на малките екрани, напомнят от " Уикенд ".

Животът с благородник не се оказа това, което си е фантазирала тв водещата, пишe kliuki.bg. Тя се опита да размени шегаджията Димитър Рачков с интелектуалец, само че към този момент получава доста малко позитиви от взаимния им живот.

Както феновете на „ Черешката на тортата ” видяха наскоро, Мария прави множеството неща за мъжа си. Кога русокоската ще си отвори очите, се питат почитатели.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР