Любимият любимец на Емердейл Зак Дингъл беше споменат в последния

...
Любимият любимец на Емердейл Зак Дингъл беше споменат в последния
Коментари Харесай

Феновете на ITV Emmerdale са емоционални, тъй като тъжната сцена на Зак Дингъл се излъчва седмици след смъртта на актьора Стив Халиуел

Любимият любим на Емердейл Зак Дингъл беше упоменат в последния епизод на сапунката на ITV, в подиуми, евентуално снимани преди гибелта на артиста Стив Халиуел.

Миналия месец гръмна тъжната вест, че сапунената легенда Стив, който играеше Зак съвсем три десетилетия, е умрял. В понеделник вечер последният епизод видя един член на семейство Дингъл да споделя на някого за своя чичо Зак, дразнейки допустимо връщане на селото за иконата на сапун.

Със снимането към шест седмици преди предаването, евентуално е сцените са снимани преди да излезе новината, че артистът Стив е умрял. Само няколко седмици след загубата името на Зак изскочи в сцена, включваща Чарити Дингъл и нейния новооткрит внук Оскар, където тя приказва за срещата на Оскар с нейния чичо Зак.

Зрителите означиха намигването към героя, знаейки, че за жалост артистът отвън екрана Стив към този момент не е с нас. Чарити беше споделила на Оскар: „ О, изчакай да срещнеш чичо Зак. Сега има воин, той е горе в Шотландия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР