Любимият актьор Матю Пери почина през октомври в дома си

...
Любимият актьор Матю Пери почина през октомври в дома си
Коментари Харесай

Стана ясно: Ето кой уби Матю Пери!

Любимият артист Матю Пери умря през октомври в дома си в Лос Анджелис

Той бе открит в безпомощно положение във ваната и от този момент потеглиха много версии към неочакваната му гибел.Но към този момент стана ясно, че звездата от хитовата поредност „ Приятели “ е умрял поради „ изострен резултат “ след банкет на кетамин.Това оповестяват няколко международни медии.

Според експертизата на правосъдния доктор екранния Чандлър Бинг е умрял от изострен резултат на кетамина, като за кончината му са съдействали още удавяне, коронарна болест, както и свръхстимулация на сърцето, по този начин и меланхолия на дихателните органи.

Холивудско издание твърди, че 54-годишният Матю Пери приемал кетамина, с цел да лекува меланхолия и тревога. Звездата показа преживе искрено, че провел дълга  и изтощитебна борба, с цел да се оправи с пристрастеността си към алкохола и опиатите.

През 2016 година в свое изявление, пред известно американско издание, Пери признава, че „ му се губят “ съвсем три години от фотосите на сериала „ Приятели “, поради несъразмерната приложимост на алкохол и дрога.

Преди година излезе и автобиографичната му книга „ Приятели, любивници и огромното извънредно нещо “, в която разказва сложните си житейски борби.

Кетаминът е прочут от 60-те години на предишния век и се употребявал като  анестетик за хора и животни. С днешна дата се приема за лекуване на тежка меланхолия.

Но при тази терапия веществото остава в организма към три до четири часа, написа в отчета си правосъдния доктор.Не е ясно обаче по какъв начин и по кое време Матю Пери е получил от веществото часове преди гибелта си.

Инфо: Лупа.бг

 

Тагове: Матю Пери Чандлър Бингс приятели кетамин депресия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР