Любимите ни дрехи са част от личната ни история. Да

...
Любимите ни дрехи са част от личната ни история. Да
Коментари Харесай

Грижите, които трябва да положим, за да запазим цвета на дрехите

Любимите ни облекла са част от персоналната ни история. Да си спомняме с какво сме били облечени в деня, в който значими неща са ни се случили, е обикновено, когато модата заема част от нашия свят. Поради тази причина нашите облекла заслужават внимание и грижи, тъй че да имат дълъг потребен живот и да ни съпровождат в още доста събития. Ето няколко съвета, с цел да ги поглезите, както заслужават.

Използвайте пералнята рационално!
 Как да се оправим с влагата и мухъла в дрешника Как да се оправим с влагата и мухъла в дрешника
Мухълът стартира да се появява в дрешника ви, по какъв начин да се отървете от него бързо? Има няколко правила, които можете да следвате, с цел да н...

Пералнята (или по-скоро методът, по който я използваме) е смут номер 1 на нашите облекла. Има доста неточности, които позволяваме при потреблението ѝ, без да сме наясно с вредите, които нанасяме върху тъканите. От неразделяне на облеклата по цвят, “пускане “ на деликатни облекла, използване на несъразмерна топлота на система при всекидневно пране или избор на неверна стратегия.

Въпреки че обичаят да перем дрехата, без това да е належащо, сякаш е най-разпространен. Всъщност, откакто свалим една дреха, не би трябвало да я съхраняваме непосредствено в килера или да я хвърляме в коша за пране, а да я закачаме на проветриво място. По-късно, в случай че дрехата не е изцапана и сте я употребявали единствено един път от последния път, когато сте я прали, би трябвало да помислите да я употребявате още малко, преди да я изперете още веднъж.

Друг аспект по отношение на прането, с който да се грижим за облеклата и в това време да пестим вода, е остарялата процедура за делене на облеклата съгласно цветовете. Този бит служи за отбягване на неприятни изненади и отбрана на по-леките облекла. Но в допълнение към това е идеално и за избиране по стратегия съгласно потребностите от грижи за всяка дреха.

Освен това е значимо да запомним, че би трябвало да обърнем дънките, с цел да избледняват по-малко, а ризите с щампа, с цел да не изгубят рисунката. Ако се съмняваме за някоя деликатна дреха, по-добре е да я сложим в пералнята в специфична торбичка за пране (или в случай че нямаме калъфка за възглавница), по този метод я предпазваме от пострадване от други облекла, копчета или ципове.
 Как да организираме дрешника си в няколко лесни стъпки? Как да организираме дрешника си в няколко лесни стъпки?
Нека не се лъжем - на множеството хора дрешникът им е цялостен безпорядък. Чорапи, ризи, долни дрехи, панталони - циркът е цялостен. В тази публикация ще забележим...

Подхождайте деликатно и към закачалките!

Друга неточност, в която сме повтарящи се извършители, е, че не знаем по какъв начин да определим кои облекла би трябвало да бъдат окачени на закачалките на дрешника и кои да бъдат сгънати. Нормално е да бъркаме, когато самите магазини не се грижат за този аспект. В никакъв случай плетените облекла не би трябвало да се окачват на закачалки.

Освен това предлагаме най-деликатните облекла като рокли или ризи да бъдат закачени на подплатени закачалки. Също по този начин е добре да се опитате да поставите палтата на най-широките закачалки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР