Любимите на децата герои от приказки и анимационни филми ще

...
Любимите на децата герои от приказки и анимационни филми ще
Коментари Харесай

Безплатни уроци за начинаещи кънкьори на ледената пързалка в Русе

Любимите на децата герои от приказки и анимационни филми ще оживяват на Ледената пързалка в Русе всяка събота от 11:30 часа. Атракцията ще се организира до края на тази година. На 20 и 27 ноември децата ще имат опция да се пързалят с Масленка, Спайдърмен, Маша и Мечока, Мики и Мини Маус, Мечо Пух и неговите другари. 

В първите съботи на декември в коледната ледена магия ще се включат снежинки, джуджета, еленчета, а на 23 декември на кънки ще се качат Дядо Коледа и Снежанка, които са подготвили доста изненади за децата в Русе. Поредицата от приказки ще бъдат разказани на леда от аниматорите на “Веселяци ". 

Инициативата е част от плана " Първи стъпки на кънки върху лед “, сбъднат с финансовата поддръжка на Фондация " Русе – град на свободния дух “.

В рамките на плана ще се проведат и безвъзмездни уроци за начинаещи. С помощта на дипломиран инструктор опция за изява ще имат всички, за които карането на кънки върху лед към момента се коства непостижимо. 

Желаещите да се включат ще бъдат осведомени по какъв начин могат да се пързалят по леда безвредно. За начинаещите кънкьори са планувани обучителни тренажори под формата на пингвинчета и мечета. В самодейността могат да се включат деца и възрастни. Уроците ще се организират на 20 и 27 ноември, на 4, 11 и 18 декември и на 8 януари 2022 година.  

При провеждането на събитията ще бъдат спазени всички ограничения за ограничение на болест от Коронавирус -19.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР