Любимецът на сектор Г Стойко Сакалиев хвърли вината за загубата

...
Любимецът на сектор Г Стойко Сакалиев хвърли вината за загубата
Коментари Харесай

Стойко Сакалиев обвини Милош Крушчич за загубения финал за Купата

Любимецът на бранш " Г " Стойко Сакалиев хвърли виновността за загубата от Локомотив Пд във финала за Купата на България върху някогашния към този момент треньор Милош Крушчич.

" Първо бих желал да благопожелавам успеха на ФК Локомотив Пловдив за спечелването на Купата на България! Смятам, че излязоха на терена с вложена мисъл и вярна тактичност!

Поздравления и за тези футболисти от нашия тим, които дадоха всичко от себе си и играха с хъс и предпочитание! За спечелването на подобен значим мач би трябвало да се взима образец точно от такива като тях! Специално желая да обърна внимание на две млади момчета - Турицов и Антов. Такива играчи са бъдещето на ЦСКА!

За страдание неправилната тактичност и съставът, с който излязохме, донесе загуба. Искам да вметна, че от време на време рискът е верният път към успеха! Винаги съм казвал, че е извънредно значимо да играем атакуващ футбол! Отново липсваха нападатели. Сега е моментът да споделя и мнението си за Али Соу, с което не наемам никой! Според мен той е извънредно добър футболист, само че не е на вярна позиция и би бил доста по-полезен, в случай че играе зад нападателя.

Съвсем естествена е отрицателната настройка, която има към него поради изпусната дузпа, само че единствено, който не бие, той не изпуска, и голямата виновност не е негова! При състояние, че досега той не е безапелационен в осъществяването на 11 метров углавен удар, не би следвало да му се гласоподава доверие в подобен значим мач! Именно това е една от многото неточности, които позволи към този момент някогашният треньор на ЦСКА.

Не мога да скрия разочарованието си, че не успяхме да спечелим Купата на България, само че въпреки всичко това не е нито първият, нито последният подобен мач. За мен е значимо да си вземем поука и да вървим напред! Ние постоянно ще поддържаме обичания тим! ЦСКА има история и ще продължим да я пишем, оставяйки я на поколенията след нас!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР