Любимецът на поколения български меломани Орлин Горанов ще влезе в

...
Любимецът на поколения български меломани Орлин Горанов ще влезе в
Коментари Харесай

Орлин Горанов става водещ на семейно шоу - slava.bg

Любимецът на генерации български меломани Орлин Горанов ще влезе в ново амплоа – това на ефирен водещ. Изпълнителят на „ Светът е за двама “ ще застане отпред на предаването „ Последният печели “. То ще бъде предавано всеки работен ден от 19 ч. по Българската национална телевизия, като първият епизод ще бъде показан през есента.

Митко Павлов също ще започва ново предаване по Българска национална телевизия. То още веднъж ще има развлекателен темперамент. Зрителите ще могат да гледат „ Събота вечер с Митко Павлов “ от 21 часа.

Обществената медия възнамерява още две нови попълнения на програмата си от есента. Това са „ България онлайн “, което ще се концентрира върху новините от другите райони на страната и „ “Светът и ние “ с информация, разбор и коментар на интернационалната политика. Предаванията ще бъдат предавани всеки работен ден от надлежно 17 и 16,40 ч.

Сред измененията в програмната скица е и разбъркването на часовия пояс на лъчение на „ 100% будни “ и „ Култура БГ “. От новия сезон, незабавно след новините в 9:00 ч. ще стартира предиобедното начин на живот предаване „ 100% Будни “ с водещи Мария Андонова и Стефан А. Щерев, а в 11:00 ч. програмата ще продължи с най-интересното от света на културата, киното и театъра и „ Култура.бг “, с водещите Анна Ангелова, Александра Гюзелева и Димитър Стоянович.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР