Любимецът на малки и големи Димитър Рачков на 18 септември

...
Любимецът на малки и големи Димитър Рачков на 18 септември
Коментари Харесай

Тежкар! Рачков кани 100 звезди на юбилея си

Любимецът на дребни и огромни Димитър Рачков на 18 септември ще означи 50-годишния си празник с огромен ваучър. Актьорът ще чества уместно половин вековния си рожден ден, на който той към този момент е поканил над 100 индивида, написа „ Галерия ”.



Първият и най-съществен другар е Зуека, само че още не е ясно дали ще успее да пристигна от Испания, където се реалокира да живее със фамилията си доскоро повече от година.

Последният огромен рожден ден, който Митко е чествал с доста другари, е 39-ият , когато бил поканил към 80 души, а пристигнали 110. Тогава, през 2011-а, голямата компания се събрала в арменското заведение на Хилда Казасян – там били единствено те, и се веселили до сутринта. Оттогава любимецът на феновете все чествал в стеснен фамилен кръг от 25 души , като нормално ги канел на вечеря. В последната година най-вече му липсвал Зуека, само че в този момент се надява, че ще може да го види и да го прегърне . Двамата с него са прекосявали през всевъзможни обстановки и по думите му той е от хората, които „ не можеш да не обичаш “.



Със сигурност до него ще е и Анита , дамата, с която са компактно един до различен към този момент втора година след раздялата му с Мария Игнатова . Бившата плеймейтка съумя да го задържи учудващо дълго време и медиите непрестанно ги женят, само че това все не се случва. Всъщност артистът до момента не е подписвал с никоя от дамите си. С първата - Христина, с която имат наследник Димитър Рачков-младши - към този момент 12-годишен, се раздели , откакто тя го размени с тогавашния му другар Евтим Милошев , и с втората – Мария Игнатова , която пък се омъжи предходната година за Ивайло-Нойзи Цветков. Сегашната му обичана Анита е с цели 26 години по-млада от него, само че както самият той споделя, е надраснала възрастта си.

Най-големият му подарък и несъмнено, предизвикателство за неговия празник, е новото шоу, което стартира по Нова телевизия „ C Рачков всичко е допустимо “ и е негов план . Всяка седмица водещият ще посреща осем от топзвездите на България, с цел да ги изправи пред занимателни провокации, заредени с доста смях. Естествено Рачков ще има сериозна конкуренция, тъй като борбата за рейтинг в малките екрани стартира с цялостна мощ.

Само с появяването си Рачков е кадърен по едно и също време даразсмее и разплаче публиката , по тази причина и не е чудно, че Митко самичък е цяло шоу. Актьорът обира овациите на публикатаи от театралната сцена в последните години с комедийния си моноспектакъл „ Забраненото шоу на Рачков “ , доста сполучливо беше и шоуто му по Нова със същото име предишния тв сезон . Мнозина са учудени, че то няма да бъде продължено, тъй като се радваше на голям зрителски интерес, само че най евентуално повода е финансова - разноските за него бяха колосални. И по всичко наподобява, че даже Магърдич Халваджиян мъчно може да си ги разреши.



На Рачков ще е нужна голяма сила, тъй като и новият му план по никакъв начин няма да е елементарен. Затова през съвсем отминалото лято комикът се е заредил с огромна доза адреналин.

Едно от обичаните му занимания е ловът и той сигурно се е срещнал най-малко няколко пъти с приятелите си ловджии. Митко върви в гората, с цел да се отдели от целия безпорядък и напрежението в малкия екран. В гората той отива, с цел да си почива . Там сяда на масата и всички са равни – няма богаташи, политици или каквито и да било обществени разделения. Актьорът е споделял по какъв начин скоро с един горски били единствено двамата в хижа , във вътрешността в гората. Без ток седели на свещи и разговаряли цяла нощ на ракийка, салатка и пържолки. Откъснат от света, от цивилизацията и суетата, това го заредило за дълго.

Най-голямата отмора за Рачков е да разпусне у дома на мира , не обича заведенията и по тази причина никой не може да го види на механа. Винаги го нервира това, че като отиде на някакво събитие, всички чакат от него да е шутът на компанията.



В огромни компании той избира да мълчи, следи в профил и по този метод си почива. C Анита към този момент съумяват да са над суетата, въпреки поради младостта си приятелката му да има други желания – заведения и шумни компании.

Двамата се срещат по време на фотоси на клип на Дивна , а любовните искри посред им стартират да прехвърчат в друго видео - новата ария „ Ние “ на братя Аргирови. Във видеото вземат участие куп родни звезди, измежду които Криско, Иво Аръков и самият Paчков . В същия клип като статистка се снима и хасковлийската русокоска Анита Димитрова и любовта ги връхлита с цялостна мощ, а дали ще прерасне в нещо по-сериозно, единствено бъдещето ще покаже.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР