Любимец на публиката от риалити шоу показа колко голям човек

...
Любимец на публиката от риалити шоу показа колко голям човек
Коментари Харесай

Георги от Гласът на България спаси 7-годишно момченце

Любимец на публиката от риалити шоу сподели какъв брой огромен човек е в живота. 

Георги Костадинов, който предходната неделя се размина на крачка от победата в шоуто " Гласът на България " по bTV, и се класира втори, е избавил живота на 7-годишно дете.

Това се случва малко след кастингите на мрачно за музикалния формат. Болното момче се задушавало, когато таксиметровият водач е извикан, с цел да го откара в " Пирогов ". Той обаче преценя, че не разполага с задоволително време, с цел да дойде, преди да е станало прекомерно късно. На своя глава избира друга болница, нарушава всички правила за придвижване по пътищата, само че съумява да закара детето в незабавен център в точния момент, където му избавят живота.

Гласовитият реализатор от Добрич до през днешния ден се просълзява, когато се връща все още, в който работата го среща с болното момче и неговото семейство. По случайност това става в Деня на детето, 1 юни. Малко преди този момент са били записите на кастингите на мрачно, когато с въздействащия си глас и присъщ тембър Георги успява да накара всичките 4-ма треньори в " Гласът " да го изискат в тимовете си. Той избира този на Иван Лечев.

След записите на първия стадий на шоуто още веднъж се качва в таксито си, а няколко дни по-късно е извикан на адрес в софийския квартал " Надежда ". Към автомобила му се доближава момче на забележима възраст към 14-15 години, което носи 7-годишното си болно братче. Малкото дете е настанено на задната седалка, до него сяда майката, която е мощно обезпокоена, а начело – по-голямото момче. Семейството е чакало кола за спешна помощ прекомерно дълго, само че тя по този начин и не е пристигнала. Затова вика такси. Майка упорства да пътуват към " Пирогов ". Шофьорът обаче вижда, че детето е посиняло – мъчно му е да диша и взема решение без да пита друго.

Георги не разполага с задоволително време, с цел да стигне до " Пирогов ", а и имало прекомерно претрупан трафик, по тази причина поел към по близката болница ИСУЛ.

" И газ! На аварийки, на фарове, на алено... само че съумях да ги закарам за 5-6 минути до болничното заведение. Те плачат, крещят, аз би трябвало да овладея обстановката. Шляпнах по крайници огромното момче и му споделих: " Трябва да си мъж, да успокоиш майка си! ", спомня си Георги в скорошно изявление пред bTV.

Няколко часа след тази преживелица му звъни диспечерката от компанията за таксиметрови транспорти, в която работи. Пита дали да даде телефона му на жена, която доста упорства да приказва с него. Оказва се, че това е майката на болното дете, написа Novini.bg.

" Целувам ти ръцете, че ми избави детето! ", споделя му тя. И двамата се разплакват. Малко след тази преживелица стартират огромните триумфи на Георги в " Гласът на България ", които го трансформират в любим на феновете и го водят до финалите на шоуто. Този триумф обаче, не идва инцидентно, а е плод на дълъг труд и усилена подготовка, траяла с години.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР