Любимата зимна вила на Михаел Шумахер се продава за 3,8

...
Любимата зимна вила на Михаел Шумахер се продава за 3,8
Коментари Харесай

Продават за милиони любимата зимна вила на Михаел Шумахер

Любимата зимна вила на Михаел Шумахер се продава за 3,8 млн. евро, написа " Мач Телеграф ". Тя разполага с блиндирани прозорци, фитнес зала и 10 спални. Семейството на седемкратния международен първенец във Формула 1 наподобява последователно привиква с концепцията, че остарелият Червен барон към този момент няма да се върне същият и към този момент нищо няма да бъде „ както преди “

В резултат на това обичаните парцели на някогашния водач един по един се продават, с цел да се концентрира цялото внимание и запаси на едно място, а точно върху лекуването и възобновяване на Пилето, написа sports.ru.

В края на 2013 година Шуми падна, до момента в който караше ски, удари си неприятно главата и получи тежка черепно-мозъчна травма. Бяха направени няколко мозъчни интервенции и след дълъг престой в изкуствена кома, германецът беше изваден от нея през лятото на 2014 година Оттогава се счита, че се лекува в къщата си край Женевското езеро.

През 2020-а беше планувано Михаел Шумахер да се подложи на модернистична терапия със стволови кафези, чиято цел е да регенерира нервната система на германеца. Процедурата обаче беше отсрочена за неопределен срок поради пандемията от ковид.

През 2021 година бе продадено за 59 млн. евро имението на семейството в швейцарския Глан с повърхност от 20 000 квадратни метра. Сега е ред на обичаната на Михаел къща в Трисилефил. Тя се намира покрай границата с Швеция, както и до ски курорта Трисил.

Вилата, наричана от самия водач „ обичаната ми бърлога “, е издигната през 1997 година и разполага с панорамна панорама към планината, блиндирани прозорци, подово отопление и 10 спални

Гостите пък са се забавлявали в гаража, който може да се употребява и като бар, цялостен със слот машини за всеки усет. От терасата непосредствено има достъп до ски пистата, която е безусловно на 50 метра.

Във вилата има и басейн с топла вода, а във фитнеса – кълне се брокерът, всичко е тъкмо, както е било по времето на ваканциите на Шумахер.

Кадри от къщата със фамилията са обилно показани в неотдавна появилия се документален филм на Netflix за огромния първенец. „ След сезон 1997 прекарахме 6 седмици в Трисил. Почти не говорихме за Формула 1 “, споделя брачната половинка на Шуми – Корина, в лентата. „ Седяхме в хижата, непрекъснато играехме игри, тъй като той искаше да се отпусне малко. Прекарахме си ужасно с другари, взехме цялото семейство - баби, дядовци, лели. Понякога се събирахме по 30 души. Самолетът нормално беше цялостен “.

Почивката на това райско място оказва помощ на Шумахер да се върне на пистата по-силен и да се причисли към борбата с Хакинен и в последна сметка да даде начало на победната серия с Ферари. Оказва се, че това е историческо място - мястото на властта на Червения барон.

Припомняме, че през 97-а Шуми бе лишен от точки и зачеркнат от класирането. Суровата глоба е за опита му да блъсне Жак Вилньов на последното съревнование в Испания. В последна сметка канадецът стана първенец. През 98-а Михаел приключва втори в крайното класиране на 14 точки след Миха Хакинен. Първата си купа за Ферари германецът печели през 2000 година

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР