Любимата ни поп дива и бивша Дисни“ звезда – Майли

...
Любимата ни поп дива и бивша Дисни“ звезда – Майли
Коментари Харесай

Майли Сайръс с песен за бившия си Лиъм Хемсуърт: „Не исках да те оставям!“

Любимата ни поп дива и някогашна „ Дисни “ звезда – Майли Сайръс, се завърна с нова ария. 

Сингълът Flowers („ Цветя “ – бел. прев.) е дебютното парче от идния осми студиен албум на певицата – Endless Summer Vacation („ Безкрайна лятна почивка “ – бел. прев.), който излиза този март. По думите на Майли дискът ще е самобитна „ ода “ за Лос Анджелис и нощния живот в града, само че Flowers се концентрира върху нещо по-различно: разрушеното сърце.

Виж още: " Тил: Неразказаната история ": Ужасяващата същинска драма на една майка 

В текста на песента се пее за мъчителна разлъка – такава, каквато човек дълго прекара. Сингълът съставлява стилистична смяна за Майли: тези от нас, които са привикнали да я гледат полугола и покатерена върху гюле, ще останат сюрпризирани. Парчето има баладично звучене, а клипът към него демонстрира звездата в нова, елегантна светлина. Видеото на Flowers стартира с фрагменти на това по какъв начин Майли се разхожда из Ел Ей, облечена в дълга златиста рокля. „ Не желаех да те оставям, “ пее тъжно тя, до момента в който калифорнийското слънце изгрява. „ Дълго плаках за теб. “

Преди обаче да решим, че поп дивата напълно се е размекнала, сингълът поема в непредвидена посока: „ И сама мога да си купя цветя, “ отсича Майли. „ Мога да се обичам по-добре, в сравнение с ти можеш. “ В клипа тези лирики са илюстрирани с фрагменти на това по какъв начин тя плува в басейна на първокласно имение, след което тренира по бански. Видеото кулминира с облечената в мъжки костюм певица, жизнерадостно танцуваща из богаташката къща – евентуално метафора за обстоятелството, че Майли към този момент сама е станала „ мъжа “ в живота си и не изпитва потребност да бъде избавена.

Виж още: Седмица на мъжката мода: Prada залага на класическия изискан, остава вярна на ДНК-то на бранда 

Има един основен подробност към излизането на сингъла, който не убягна на почитателите: парчето бе пуснато не по кое време да е, а на 13 януари – рождения ден на някогашния брачен партньор на Майли, Лиъм Хемсуърт. 

Майли и Лиъм се срещнаха, до момента в който снимаха кино лентата „ Последната ария “ през 2009 и в продължение на десетилетие ту се събираха, ту се разделяха – до момента в който най-сетне не минаха под венчило през 2018. Едва година по-късно – през 2019, обаче двамата оповестиха, че се разделят вечно. А въпреки оттогава до момента певицата да е имала още няколко дълготрайни връзки (сред които такава със супермодела Стела Максуел), изборът на премиерна дата за Flowers кара мнозина да мислят, че парчето е отдадено имено на Лиъм.

Ако пък съдим по това какъв брой добре наподобява Майли в клипа към сингъла, то посланието към някогашния ѝ е ясно: „ Виж какво си изпуснал “..!

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР