Любимата на всички застаряващи меломани група Тоника“ за пореден път

...
Любимата на всички застаряващи меломани група Тоника“ за пореден път
Коментари Харесай

В Тоника ще се избият за пари, Тео Шишманов си тръгна

Любимата на всички застаряващи меломани група „ Тоника “ за следващ път е раздирана от кавги. Тежки неразбирателства за възнаграждения и пари са довели до следващото напускането на член на групировката, един от доайените ѝ – Тео Шишманов. Той е измежду създателите на истинската група, а в този момент мястото му било заето от Емил Василев, който за повторно иззема ролята му.

Към момента „ Тоника “ е в нищожен състав точно поради нетърпимостта сред артистите. Само четирима съумяват да се спогаждат и изнасят концерти из страната. Те са Милица Божинова, Ралица Ангелова, Драгомир Димитров-Драго и Емил Василев. Ева Найденова не попада измежду тях и бе поканена на един-единствен концерт предишното лято като гост-изпълнител, откакто в обществените мрежи се развихри гневно неодобрение от фенове, че е подценена и отлъчена от групата даже за националното им турне.

Между живите пък не са Ваня Костова и Гого Найденов. Костова приживе също бе обърнала тил на сътрудниците си. Анастасия Бинчева – Сия, от дълго време е напуснала освен музикалната групировка, само че и страната. Тя е бежанец в Америка, където живее и работи като козметик, а наскоро я сполетя и най-голямата покруса – щерка ѝ почина в зверска злополука, породена от годеника ѝ. Навремето Сия също си потегля от „ Тоника “ поради интригите, а към днешна дата не желае да поддържа връзка с никого от сътрудниците си като се изключи Ева, с която поддържат връзка посредством обществените мрежи. И Хари Шерикян, и Яким Якимов – едни от първите членове на групата, от дълго време са траяли пътищата си независимо.



Тео за следващ път си потегли афектиран

Най-големият скандал, разтърсвал „ Тоника “ в миналото, си остава разправията сред починалата Ваня Костова и Ева Найденова. Преди години двете участваха дружно във „ ВИП Брадър “, където извадиха кирливите си ризи пред цяла България. Те си бяха мълчали в продължение на 18 години. Костова твърдеше, че е напуснала групировката поради Ева, като я набеди, че се занимавала с черни вълшебства. Тя разказваше още, че двамата с Гого били срещу нейните импровизации на сцена, до момента в който работели дружно, и я подлагали на критика пред сътрудниците. Така сензитивната Ваня решила да напусне, тъй като от напрежението в „ Тоника “ развила диабет. Ева пък отхвърляше двамата със брачна половинка ѝ да са били повода за напускането на колежката им, написа " Ретро ".

Дълги години двете с Костова си разменяха жлъчни мнения и обиди посредством медиите, само че след присъединяване си във „ ВИП Брадър “ премислиха държанието си и откриха сили да си простят. До последния мирис на Ваня Костова бяха в другарски връзки и загърбили горчилката от предишното. Ваня умря ненадейно от инфаркт точно на Гергьовден през 2021 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР