Любимата на всички героиня от rom com ще се завърне

...
Любимата на всички героиня от rom com ще се завърне
Коментари Харесай

Бриджит Джоунс 4 `започва снимките след месеци` - с продължение, базирано на книга с трагичен обрат на Марк Дарси

Любимата на всички героиня от rom com ще се завърне след осем години, защото фотосите за четвъртия филм за Бриджит Джоунс стартират единствено след три месеца, беше обявено.

Рене Зелуегър ще се завърне в ролята на Бриджит 23 години откакто първият филм беше пуснат за първи път по кината, като сътрудниците й Колин Фърт и Хю Грант се завръщат " в някакъв потенциал ". Грант не се появи в третия филм, само че Бриджит беше забелязана да участва на погребението на неговия воин Даниел Кливър. В края на кино лентата беше разкрито, че той е бил открит по знамение жив, откакто оцелява след самолетна злополука.

Смята се, че фотосите на четвъртия филм ще стартират в Лондон през май, като предварителната продукция е в ход и Зелуегър търси дом, в който да живее с приятеля си Ант Антстед по време на фотосите. Действието на кино лентата ще се развива осем години след Бебето на Бриджит Джоунс, в който Бриджит не е сигурна кой е бащата на бебето й, откакто се завързва с Марк и красивия милиардер Джак - който тя с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР