Любимата на цяла България тв водеща Деси Стоянова за първи

...
Любимата на цяла България тв водеща Деси Стоянова за първи
Коментари Харесай

Деси Стоянова за съпруга си: Никой никога не е подготвен за моменти като този

Любимата на цяла България тв водеща Деси Стоянова за първи път разяснява непредвидената гибел на брачна половинка си Велислав Русев.

“Вельо. Отиде си. Мъжът, в който се влюбих преди 24 години в коридорите на „ Сега ”. За който избрах да се омъжа. Бащата на децата ми ”, написа тя в Instagram пост. “Пораснах с него. Разчитала съм на него. Смели сме се и сме плакали. Мълчали сме дружно. Хиляди влакна, които са ни свързвали през годините. Никой в никакъв случай не е квалифициран за моменти като този.

Поклонението пред Велислав Русев ще се състои на 1 декември, петък в 14:00 часа в Частен гробищен парк “Бояна парк ”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dessie Stoyanova (@dessie_stoyanova)

На 57 години, ненадейно, след претърпян инсулт умря Велислав Русев. Той бе дълготраен публицист и брачен партньор на водещата на “Преди обед ” Деси Стоянова.

Двамата бяха дружно повече от 20 години. Плод на любовта им са две близначета момчета – Стефан и Красимир, които към този момент са на 14 години. Бракът на водещата и журналиста беше същинско ентусиазъм и образец за по-младите генерации, само че уви – гибелта ги раздели ненадейно рано…

Русев беше почитан експерт с респектираща кариера и богат опит в медиите. Гилдията го познава като отдаден вестникар, проверяващ публицист и наставник нацяло потомство кореспонденти, работил във вестниците “24 часа ”, “Сега ”, “Монитор ” и “Експрес ”.

Поклонението пред Велислав Русев ще се състои на 1 декември, петък в 14:00 часа в Частен гробищен парк “Бояна парк ”
Семейството моли за схващане и време, което да им разреши да бъдат дружно в скръбта си и в превъзмогването на тази голяма персонална загуба. Още вести четете в категорията Живот.
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР