Любимата на няколко поколения актриса Джейн Сиймор прекара лятната си

...
Любимата на няколко поколения актриса Джейн Сиймор прекара лятната си
Коментари Харесай

Ще ви падне ченето: Д-р Куин Лечителката лъсна по бански в Сен Тропе

Любимата на няколко генерации актриса Джейн Сиймор прекара лятната си отмора на един от найкрасивите курорти в света - Сен Тропе. Джейн, която стана известна с ролята си в сериала "Д-р Куин Лечителката ", прекара там няколко дни, в които се любува на прелестното време.

Не може да се отхвърли, че актрисата наподобява повече от прелестно за годините си. Тя не крие, че веднъж е пробвала ботокс, само че не се чувствала удобно и не изглеждала обикновено.

"Аз съм актриса и за мен е значимо всички мускули на лицето ми да се движат обикновено, ето за какво ботокс и филъри са неправилни ", споделя актрисата.
Кои са 7-те най-богати дами в света (ГАЛЕРИЯ)
Тя залага на слънцезащитен крем с огромен фактор и носи шапки с външна страна и очила, които в допълнение крият лицето на звездата. Съветва да поддържаме кожата си чиста, да я ексфолираме и мием със студена вода, а по-късно да използваме подхранващи кремове.
"Искам да дам кураж и на другите дами на моята възраст да не се боят от бръчките ", споделя тя.

Сиймур цялостен живот съблюдава правилото да бъде вярна на себе си. Поради този факт тя смята, че в никакъв случай не е имала проблем да получава функции с напредването на възрастта.

"Никога не съм била по-щастлива ", доверява Сиймур.
"Имам си 70-годишен другар, Дейвид Грийн, който е режисьор и продуцент, имам отлично семейство. Мисля, че животът се отнесе добре с мен ", откровена е тя.
Бульон избави фигурата на Салма Хайек след раждането: Рецептата оказа помощ на доста дами да отслабнат
Джейн е майка на четири деца - на Катрин 37, Шон 33, и на 23-годишните близнаци Джон и Кристофър.

Как наподобява Джейн Сиймур по бански вижте в Jenata.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР