Любимата на българската публика актриса Радина Думанян показа своята съпричастност

...
Любимата на българската публика актриса Радина Думанян показа своята съпричастност
Коментари Харесай

Актрисата Радина Думанян раздаде храна в кампания „Топъл...

Любимата на българската аудитория актриса Радина Думанян сподели своята съпричастност към благотворителна акция „ Топъл обяд “ в деня, когато Православната черква уважава великомъченица и настойничка на майките Света Екатерина. Акцията се организира повече от 4 години пред болница „ Медлайн “ в Пловдив в поддръжка на хора, изпаднали в потребност със подпомагане на Ортодоксалния медал на Хоспиталиерите.

Радина раздаде топлата храна дружно с президента на филантропичната организация доктор Невен Енчев, по чиято самодейност се организира акцията. Чакащите обсипаха с поздравления надарената изпълнителка, която получи влиятелната премия „ Аскеер “ за „ Изгряваща звезда “ през 2015 година Някои споделиха насладата си, че с помощта на огромните отстъпки за пенсионери могат понякога да посещават Пловдивския спектакъл. Други предложиха постановките да се играят и преди обяд, а на единствено вечер, тъй като нередовният превоз ги възпира и те пропущат забавни заглавия от театралния плакат.

Видях, че „ Топъл обяд “ е благородна самодейност, която вдъхва сили и убеденост на хора, изпаднали в мъчно състояние, съобщи Думянан, която постоянно се включва в разнообразни филантропични дела. Според нея ще бъде отлично, в случай че повече представители на бизнеса и хора с положителни финансови благоприятни условия оказват помощ на обществено слабите у нас като доктор Невен Енчев.

По време на диалога Радина Думамян и пловдивският бизнесмен откриха, че имат и други допирни точки, с изключение на благотворителните начинания. Една от тях са филмовите изяви - в тв сериала „ Окраднат живот “ тя превъплати ролята на анестезиолога доктор Захариева, а пловдивският бизнесмен и брат му доктор Ангел Енчев, известният еластичен хирург, са изиграли първата си роля в киното на 10-годишна възраст във кино лентата „ Може би фрегата “ на режисьора Петър Каишев. Ще го виждам безусловно, зарече се Радина. Тя разкри пристрастеността си към майсторенето на торти, а доктор Енчев показа, че преди да стане доктор, е изучавал готварство.

В последна сметка двамата ще продължат взаимната си работа в помощ на заболели, небогати и страдащи.
тагове Радина Думанян акция топъл обяд
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР