Любимата ми учителка от ученическите години е г-жа Панчева, учителката

...
Любимата ми учителка от ученическите години е г-жа Панчева, учителката
Коментари Харесай

От това малко дете до известна водеща днес! Не можете да я объркате!

Любимата ми учителка от ученическите години е госпожа Панчева, учителката ми по БЕЛ. Освен необикновен ерудит тя беше и една фантастична и красива жена, която ни научи да бъдем дами, всички нейни ученички. Това сподели водещата на " На кафе " Гала и сподели фотография от детството си в ефира на Нова телевизия, видя Sofia24.bg .

" Най-хубавото, което тя направи за всички е, че съумя да ни влюби в литературата. По мое време наложителните създатели са част от тези, които и в този момент са наложителни, само че не се говореше съвсем по никакъв начин за американска литература и за непознати създатели. От нея разбрах кой е Стайнбек, Селинджър... и си мисля, че това е най-голямата заслуга към всички ни и постоянно ще съм й признателна ", сподели Гала.

" Като всички хора и аз се връщам с доста благи усеща към ученическите години, тъй като бяха свързани с равнодушие, само че навръх днешния ден бяха едни от най-хубавите ни моменти, тъй като на този празник не учехме. Имаше манифестация, само че по-късно се събирахме целия клас и отивахме в парк " Кайлъка ", с който се гордее цялостен Плевен. Забавлявахме се, разхождахме се... ", допълни водещата на " На кафе ".

Тя пожела на всички да имат пристрастеност и предпочитание да научават нови неща.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР