Любимата жена на премиера каза как се чувства той след

...
Любимата жена на премиера каза как се чувства той след
Коментари Харесай

Съпругата на Кирил Петков: Той напусна парламента пребит

Любимата жена на премиера сподели по какъв начин се усеща той по-късно, което се случи в политиката у нас.

Съпругата на премиерът Кирил Петков - Линда Маккензи Петкова разяснява политическата конюнктура у нас. Тя изрече благодарността си към хората, които излязоха да поддържат преди дни Никола Минчев, който беше отхвърлен от шефския пост в Народното събрание, написа plovdiv24.bg.

Освен за прочувственото положение на Кирил Петков, жена му споделя, че митинга я е подсетил за химическото почистване.

Ето какво написа във Facebook премиершата:

" Вчера беше мъчно. Загубихме основен член на нашия тим. Удар по нашия морал и убеденост. Кирил напусна Народното събрание пребит и си мислеше " Защо го върша? " Но какво се случи? За негова изненада той видя всичките ви лица на площада!

Огромна навалица от вас излязоха, с цел да покажат поддръжката си и мога да ви кажа от първа ръка по какъв начин оказа помощ - да види известна благодарност за всичките им старания, той се прибра вкъщи целият с огромна усмивка на лицето си, като ми сподели, че това беше увещание за какво той беше там - за всички вас, нас и за нашите деца.

Също по този начин е увещание, че всички играем значима роля, да излезем на площада, да гласуваме или за мен да взема химическото почистване. Просто желаех всички да знаете какъв брой доста той оцени поддръжката ви през вчерашния ден! Благодаря ви! "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР