Любимата екранна половинка на Сашо Кадиев Деси Стоянова преживя страховит

...
Любимата екранна половинка на Сашо Кадиев Деси Стоянова преживя страховит
Коментари Харесай

Да му мисли Сашко: Деси Стоянова пострада сериозно по време ...

Любимата екранна половинка на Сашо Кадиев Деси Стоянова претърпя застрашителен случай по време на професионалните си задължения. Топка по време на волейболен мач мазета лещата в окото й в Италия, където тя снима изявленията с български спортисти.

" Един взор в телефона ми коства онази секунда, която е нужна, с цел да видиш наближаващата топка. Резултатът - халосва ме право в лицето, избива ми лещата и ме оставя с това необичайно чувство, което единствено пристигналата изведнъж болежка носи. Следва лутане на медицинския екип към " потърпевшия " (благодаря за извънредно благото и деликатно отношение), на който му причернява, само че в последна сметка до пристъп не се стига. И до каквито и да е по-трайни последствия “, изясни водещата.

За празничното юбилейно издание на „ Преди обед “ – в понеделник, 7.02.2022 година, Деси и Сашо са подготвили специфични изненади за феновете на bTV. Една от тях е обвързвана с пътуването на Деси и оператора Добромир Иванов до Тренто, Италия. За 24 часа двамата надникнаха в живота на спортиста, който постоянно играе с номер 1 – Матей Казийски. Как се реализира международен триумф, по кое време пламва любовта сред „ Мис Тренто “ 2001 - Елизабета Фаруджо, и родния волейболист, ще тръгне ли синът им Александър по стъпките на татко си и ще забележим ли още веднъж Матей с тениска на български тим - всичко това единствено в „ Преди обед “ на 7 февруари.

А какво е празник без коктейли?! Екипът на предаването сигурно няма да научи, тъй като за тях ще се погрижи единственият българин стигнал до 13-ото място на Световното състезание за бармани – Димитър Петровски. На музиката в студиото ще се посвети легендата на родната клубна сцена DJ Ради, а изисканата храна ще бъде показана от началник Константин Костов.

Какво са претърпели дружно и поотделно за тези 10 години – Деси и Сашо ще опишат пред други ветерани в ефира на bTV – обичаните водещи на „ Търси се “- Меги Димчева и Нели Хаджийска. Двете са подготвили провокативни въпроси към рождениците и ще упорстват нежно да получат почтени отговори.

От екипа повдигат завесата, че ще се върнат и обратно към предишното. Чрез „ златния списък “ на „ Преди обед “ феновете ще си напомнят емблематичните срещи на Венета Георгиева с първенеца по бокс Кубрат Пулев и певицата Андреа, както и първото взаимно телевизионно изявление на две спортни митове.

В рубриката „ Родени в една година! “ феновете ще видят младия надарен математик с над 40 медала от олимпиади и връстник на „ Преди обед “ – ученика Йордан Стоянов. За заслужен край на предаването на 7.02.22 година ще звучи безконечният шлагер на ФСБ - „ След 10 години “, изпълнен онлайн от Иван Лечев и Иван Иванов от „ Гласът на България “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР