Любим на българите певец обяви огромен свой успех.За него Веселин

...
Любим на българите певец обяви огромен свой успех.За него Веселин
Коментари Харесай

Веселин Маринов: Радвам се, че пробих в българските сватби

Любим на българите артист разгласи голям собствен триумф.

За него Веселин Маринов призна по време на днешното издание „ На кафе “.



Радвам се, че пробих в българските сватби с „ Да се събудиш до мен “, тъй като се трансформира в един брачен шлагер. Изобщо нямам никакви усещания, когато пея тая ария, да се събудя на някое място в света, а просто се веселя, че тя стана доста хубава и доста известна, и обичана мелодия, сподели по Нова Тв Маринов.

Той регистрира също, че в „ Като две капки вода “, където е жури, Наско от Б.Т.Р. се е справил безупречно с имитацията на „ Да се събудиш до мен “.



Маринов призна още, че е доста придирчив към това, което прави, и доста постепенно и умерено си сортира песните, тъй като за него 80% от триумфа на една ария е нейния асортимент и да избереш каква ария да изпееш.

Той напомни, че има доста български реализатори, които имат безпределно доста песни, само че не се запомнят, а има и артисти, които изкарват доста малко песни, само че всички хора ги знаят.



Именно в това се крие разковничето на триумфа в известния род - да можеш да видиш в едно предложение от композитор или създател на текст това, което ще ти пасне най-добре, тъй като когато ти пасне най-добре на теб, това е е най-хубавия метод със сърцето си да предадеш силата на музиката посредством твоя глас по най верния метод, добави Веселин Маринов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР