Любена Петрова - Снежанка от Осемте джуджета, е в развод

...
Любена Петрова - Снежанка от Осемте джуджета, е в развод
Коментари Харесай

BIRD попита за произхода на средствата на Любена Петрова - Снежанка от Осемте джуджета, ето как ги обясни тя

Любена Петрова - " Снежанка " от Осемте джуджета, е в бракоразвод с Петьо Еврото. За кого ще останат нейните парцели в Гърция?

Заведението " Риц " в Солун, да вземем за пример? " Не знам за кого ще остане " - споделя Любена след разпит в ГДБОП, очевидно смутена, че питаме за този неин актив, в обществената мрежа Facebook и демонстрират видео от изявлението.
Разследващи публицисти демонстрираха забавни имотни покупко-продажби - настояват, че са на дамата на Петьо Еврото (ВИДЕО)
С многозначителното заглавие " Снежанка " от " Осемте джуджета " приказно забогатя в кеш и с парцели в България и Гърция ", журналистическият...



" То не работи ", показва още тя. Проверка по телефона сподели, че кафенето на пъпа на Солун си работи всеки ден и затваря в 22 ч. Научихме също, че Любена имала тежка инспекция от Национална агенция за приходите, а парцелите ѝ в Гърция били купени с облага от комерсиална активност като " съветник " , показват от BIRD.

. А в Бояна е придобила първокласна вила, разкрива.

Всичко е научна фантастика, съобщи Любена Петрова в коментар за " Осемте джуджета ".  Петрова декларира, че познава Илия Златанов и те са в търговски връзки, само че не е рекетирала Златанов.
Съпругата на Петьо Еврото - спомен с привкус на контрапротест (ВИДЕО)
" Абе какъв протокол, бе? И тя се потупва, тя носи постоянно револвер. Ти би трябвало да си признателен, че си жив. " Това е прецизен откъс от думите...

На въпрос какво са я разпитвали от ГДБОП тя отговори, че са я питали дали познава " половин София ".

П о данни на BIRD Любена Петрова е спечелила 1,5 милиона лв. от продажба на парцели, като в това време се е сдобила с първокласна къща в Бояна за най-малко 2 милиона лв.. Сделките са подписани при започване на октомври тази година. Стойността на тези имотни придобивки се разминава значително с публично заявените приходи, настояват от BIRD.

Любена е брачна половинка на някогашния следовател Петьо Петров с название “Еврото ”. Те са основни настоящи лица в скица за изнудване и завладяване на бизнес с присъединяване на юристи, висши прокурори и лица от престъпния свят, разкрита от индустриалеца Илия Златанов в серия.

Златанов споделя, че потърсил помощ от Петьо Еврото за разрешаване на бизнес спор и я получил, само че против голяма комисионна. Срещите с Еврото ставали в неофициалния му офис ситуиран в ресторанта “Осемте джуджета ”. По заповед на Еврото прокуратурата атакувала съперниците на Златанов, само че по-късно самият той станал жертва на групата, която превзела бизнеса му и му лишила имущество за милиони.
ГДБОП разпита Петьо Еврото за " Осемте джуджета ", той отхвърли да отговори на журналистически въпроси
Петьо Петров, прочут с прякора си Еврото, беше разпитан в петък в Главната дирекция „ Борба с проведената престъпност “ (Г...

Ключова фигура в рейдърската скица “Осемте джуджета ” е Любена Петрова – “Снежанка ” от “Осемте джуджета ”. На нейно име Илия Златанов издал записи за заповед като гаранция за услугите на Еврото и неговите прокурори. Илия Златанов твърди, че е получил смъртни закани и е заставен да се укрива в чужбина. Според него той не е единствената жертва на схемите на Еврото и неговата група, която работи от години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР