Любен Дилов-синФейсбук Движение „Гергьовден“: На първи април изчезнаха над 100

...
Любен Дилов-синФейсбук Движение „Гергьовден“: На първи април изчезнаха над 100
Коментари Харесай

Любен Дилов-син: На 1-ви април изчезнаха над 100 хил. българи от РСМ. И това не е шега!

Любен Дилов-син

Facebook

Движение „ Гергьовден “: На първи април изчезнаха над 100 хиляди българи от Република Северна Македония. И това не е първоаприлска смешка!

Близки на сърцето ни,

съгласно управляващите в Република Северна Македония, от неотдавна завършилото броене на популацията се схваща, че в страната като българи се самоопределят 3504 души. При състояние, че над 120 хиляди са единствено издадени български паспорти, за които е нужно да се показа документ за български генезис.

Съществуват няколко хипотези за този резултат, които степенуваме по възможност:

- над 105 хиляди души не са си били у дома, когато се е провеждало преброяването в Република Северна Македония;

- станала е техническа неточност - при преписването на протоколите са изчезнали две нули. Резултатът е бил 350004 самоопределили се като българи, само че двете нули са били нужни да се означи местоположението на преди малко открита антична тоалетна от времето на Александър Македонски;

- действителните стотици хиляди българи в РСМ не са били преброени, тъй като единствено за категорията " българи ", кой знае за какво, няма посочени данни за самоопределили се като разнообразни от македонци, само че живеещи зад граница. Например огромната диаспора в Съединени американски щати, или пък тези десетки хиляди, които се снабдиха с адресна регистрация в България през последните 10 години;

- отсъстващите, сигурно над 100 хиляди българи в РСМ, са се самоопределили като поданици на Самуиловото царство. Понеже разногласието дали то е българско или македонско върви към компромиса, че е и българско, и македонско по едно и също време, то те са предпочели да се обявата за " самуилци ", само че не е било комфортно да се изпишат като такива.

П.П. На фотографията етнически българин от РСМ, поседнал на изконна македонска територия в очакване да го преброят.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР