Люба Кулезич стартира отново своето популярно предаване Честно казано“. То

...
Люба Кулезич стартира отново своето популярно предаване Честно казано“. То
Коментари Харесай

Люба Кулезич и нейното предаване „Честно казано“ отново в ефир

Люба Кулезич започва още веднъж своето известно предаване „ Честно казано “. То ще се излъчва от 14 ноември, сряда, по Евроком от 20.00 до 22.00 часа. Граждани, политици, специалисти, публицисти – всеки, който има позиция за същинския живот в България, ще бъде добре пристигнал, съобщи в диалог със Сашо Диков за бъдещите си проекти Кулезич.
Тя напомни думите на Марк Твен, че „ Истината би трябвало да се сервира като палто, а не да се хвърля като влажен парцал “. Истината би трябвало да те сгрее, а не да те зашлеви. Тази максима ще следва известната журналистка, която счита, че палтото е знак на протекция, на топлина във времена, когато нравите са стигнали точката на заледяване. Мотивирам се да сервирам истината каквато я виждам. В момента страната ни вегитира и доста постоянно изключва топлата сила на загрижените хора. Ние се ненавиждаме. Някой от политическата прослойка е доста угрижен да се;ме разграничени, скарани. Такива хора се ръководят отлично. Правят се гафове всеки ден. Грешки, в дравия обществен смисъл – всеки ден. В политическия смисъл – всеки ден. Но скарани хора не могат да се обединят за оздравяването на страната, счита Кулезич.

Първото предаване на Кулезич ще стартира с информация за оставки от политици и министри за спор на ползи, за арогантността на властимащите и законотворците.

Ще бъде забавно. Ще бъде ужасно, - подсигурява екипът на предаването.

Оттук нататък ще става страш-нич-ко, - постави точка на диалога Сашо Диков.

За последно Кулезич водеше свое предаване по телевизия BIT, където рейтингът и я нареждаше измежду най-гледаните в страната. Когато обаче кръгът Кой реши, че тонът й става прекомерно изострен, а предаването прекомерно гледано - то бе спряно. Спряха и предаването на Сашо Диков, а най-после някакви лица купиха малкия екран и сега даже не е ясно дали изобщо излъчва.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР