Лятото сякаш не иска да си отиде. А с топлото

...
Лятото сякаш не иска да си отиде. А с топлото
Коментари Харесай

Когато на Елизабет Хърли още ѝ е твърде горещо

Лятото като че ли не желае да си отиде. А с топлото време към момента остават и желанията за море и безгрижни ваканционни дни.
 Елизабет Хърли с нова провокация (и по бански, схваща се)
Елизабет Хърли с нова провокация (и по бански, схваща се)

И все по този начин зашеметяваща

И някои известни персони се възползват до дъно от великодушното към момента слънце, правейки своите дребни летни бягства. Като. 58-годишната актриса не пропуща да се наслаждения на всяка минута от хубавото време. Затова постоянно тя е край басейна - и документира своите горещи завършения.

В последния клип, който показа в своя Instagram, Елизабет се гмурка във водите на басейн, на фона на невероятна панорама към океана. А още по-невероятен е блестящо жълтият бански, в който Хърли безусловно грее и който акцентира още повече лятното въодушевление.

Топлото време дава и опция на Хърли да показа разнообразието от бански костюми от личната ѝ сбирка Elizabeth Hurley Beach. През август тя моделира серия бикини в обществените мрежи, до момента в който се наслаждаваше на почивката си във Франция. И сподели  от престоя си в Сен Тропе, сниман до момента в който се излежаваше на шезлонга на басейна в кафяв костюм от две елементи, декориран със златни вериги.

Елизабет можеше да бъде забелязана и в серия от изкусителни пози в басейн, целящи да покажат блестящо розовия цялостен бански костюм. Актрисата, която е световен дипломат на акцията за битка с рака на гърдата, неотдавна приказва с People за любовта си към розовото.
 Елизабет Хърли в розово поради Световния месец за битка с рака на гърдата
Елизабет Хърли с нова провокативна визия

Този път има и идея зад нея

Елизабет Хърли показа, че е " събирала и натрупала розови неща " от години, стимулирана от връзката на цвета с осведомеността за тежкото заболяване. " Имам доста розово в дрешника си, това е страховит цвят. Смятам и, че е доста сплотяващ, изключително през октомври - когато забележим някой да носи облекла или панделка в този пъстър нюанс. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР