Лятото се завърна, а с него и мисълта у много

...
Лятото се завърна, а с него и мисълта у много
Коментари Харесай

Какъв е пътят към отслабването

Лятото се завърна, а с него и мисълта у доста хора какво да създадат, с цел да влязат бързо във форма за басейна или плажа. Едни потеглят на фитнес, други лимитират храненето , трети стартират диети. Всичко това обаче единствено в цялост може да докара до верни резултати. Това сподели в изявление за БГНЕС фитнес инструкторът Бранимир Кенанов, който съумява да помогне на доста хора да се преборят с наднорменото тегло и неверното хранене.
„ Неяденето е краткотрайно решение за събаряне на килограми, което когато бъде прекъснато бързо възстановява килограмите, та даже натрупва и допълнително. По принцип храненето забързва метаболизма. Следователно - в случай че хапваме вярната храна, на дребни порции и постоянно, ние забързваме метаболизма, който с неверната храна и с дребното ястие сме го „ приспали “. Така той ще бъде „ разсънен “ и ще изразходваме ненужните калории като ги преработваме в качествена мускулна маса “, изясни Кенанов.
Според него може да си разрешаваме изключения с храните понякога, само че това не би трябвало да се случва постоянно и би трябвало да е в лимитирани количества.
„ Освен храната е доста значимо и с какво я одобряваме. Дали консумираме алкохол или бира “, споделя инструкторът, който създава и хранителни режими.
„ Не би трябвало да ядем пържени неща, въглехидрати като тесто, сладки произведения, оризови и бобени култури. Те много пречат на изчистването на тялото от мазнините и задържат водата в организма. Когато се лимитират тези изкушаващи храни нещата се случват по-бързо- не задържаме вода, по-бързо изхвърляме нездравословните субстанции, което спомага за възвръщането на положителната фигура “, убеден е треньорът.
Той е безапелационен, че няма непотребен кг, който да не може да бъде свален.„ Постоянство, самообладание, вярна храна, ограничения и нещата се получават “, разкрива рецептата на триумфа и прибавя, че когато решим да влезем във форма би трябвало да следваме 5 стъпки.
„ Първо би трябвало да си сложим влизането във форма за цел и да мислим в тази посока. Няма нещо, което не е постижимо, просто би трябвало изясненост по тази причина какво тъкмо желаеме и по какъв начин да го реализираме. След това би трябвало да разберем какво вършим неверно във връзка с храненето, консумирането на течности, спортуването, съня и прочие На трето място – би трябвало да потърсим съвета на специалистите и да ги изпълняваме. Следва най-важното – поддръжката на постигнатото и най-после ни остава да се любуваме на живота в по-здравословната си форма “, чертае пътя към триумфа инструкторът и акцентира, че значима роля в тази задача играе и спортът, чийто резултат не би трябвало да бъде подценяван.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР